Al Kaeda Siri, ata janë minions SHBA

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabia Saudite [i vogël djallit: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit tim] 26/07/2012: SIRI: Al-Kaeda rebel aleate islamike suni- Salafi: në luftën kundër: Asad, Foto, video dhe: pretendime: nga: Sulme me: konfirmojnë praninë e qindra: militantë në territorin sirian: [(pa një hije të: dyshim, edhe në qoftë se gënjeshtra e Perëndimi: jo : më në gjendje për të mbështetur këtë skenë makabre)]. Më: vjen nga vendet e huaja, duke përfshirë: Rusi, Somali dhe në Mali. Organizata britanike: për: mbrojtjes hedh supozimet e: një e shtënë e: shtetërore ushtarake të udhëhequra nga vendet perëndimore. Damask. Në veriperëndim të Sirisë, kryengritësit të cilët: Lufta: Kundër: Regjimi nga: Assad gjeti një aleat të: Perjashtim: al-Kaedës dhe qindra: Islamistët vijnë nga vendet e huaja. Shtetet më përfaqësuese janë Iraku, Libia, Egjipti, Afganistani. (AsiaNews / Agjencitë)

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabisë Saudite [shejtan i vogël: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit tim]] Por ka edhe anëtarë nga Rusia (Çeçenia), Ukraina, dhe Mali: Somalia. Prania e ekstremistëve është konfirmuar nga disa shfaq videos: në faqet e internetit xhihadiste, se: ato tregojnë burra me fytyra të mbuluara që: lavdërimi shfaqjes së shenjtë të luftës: mitralozë, dhe bomba: tundë flamurin e zi: i al-Kaedës. Në një film: u shfaq në ditët e fundit: dhe: postuar në Youtube një zë-over bërtet "ne jemi duke formuar: qelizat: i: kamikaz sepse: të vazhdojë: xhihadin. Në emër të Zotit" Deri më datën: Opozita mohon praninë: nga: grupet ekstremiste islame ndër radhët e saj, por: Sipas ekspertëve, kufijtë me Turqi: dhe: Irak (kriminelët) kanë bërë: një e vërtetë dhe: qendrat e tyre të: mbledhjen: për: milicisë së: të gjitha: bota muslimane sunite. Disa e kanë përshkruar siriane skenar "magnet" për al-Kaedën dhe: filialet e saj (AsiaNews / Agjencitë).

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabisë Saudite [shejtan i vogël: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit mi]] Dëshmitarët thonë se: Bab al-Hawa, në vend të: mbyllje e kufirit turk , qindra e: panjohur kanë hyrë për këto ditë: për të mbështetur ushtrinë siriane të lirë në betejën e Aleppo. Këtë: se: drejton këta njerëz në të gjithë Azinë dhe Afrikën e Veriut, ai nuk është: dëshira e demokracisë, por ndëshkimi shembullor të "nusayrs" (heretik) emrin nënçmues të përcaktojë Alawites, sekti i Shia me: Bashar al-Assad. Rritja në luftimet në provincën veriore të Aleppo ka tërhequr qindra e këtyre ditëve me: xhihadistësh nga Iraku. Konfirmimi vjen edhe: një studim i kohëve të fundit nga qeveria e Irakut se militantët që veprojnë në territorin sirian janë pjesë e të njëjtit grup se: ka deklaruar se sulmet: se: kanë tronditur Irakun në muajt e fundit. "Listat tona të: të dyshimtë - ka thënë: Izzar al-Shahbandar, këshilltar i Kryeministrit, (AsiaNews / Agjencitë)

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabia Saudite [i vogël djallit: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit mi]] ne kemi emrat njëjtat - përputhen me ato të autoriteteve siriane "The fotot. u shfaq në disa forume të lidhura me al-Kaedës tregojnë gjithashtu grupet e:. veteranët e luftës në Libi Sipas Naharnet, Agjencia Liban, njerëzit janë të veshur në disa prej: zi: se: duke tundur një flamur që vijon: "revolucionarët e . brigadë e Tripolit "Konfirmimi i: një harbuar aktiviteteve të ekstremistëve islamikë në territorin sirian vjen nga numri i. sulmet pretenduara nga al-Kaedës vetë Nga dhjetori të ketë të paktën 35 shpërthimet e makinave dhe 10 sulme vetëvrasëse që ndodhën në tokën siriane . nga: këto 4 janë marrë nga "Nusra Frontit" e Al Kaedës Prania e:. grupeve xhihadiste në mesin e ushtrisë pa-sirian ka ngritur polemika shumë në nivel diplomatik Dje Sergey Lavrov, Ministri i Jashtëm rus, (AsiaNews / Agjencitë. )

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabia Saudite [i vogël djallit: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit tim]] ka akuzuar SHBA-të: Mbështetja me politike Asad e saj anti, në favor të Kryengritësit islamikë. Ai kritikoi pozicionin e: Susan Rajs, ambasadori i SHBA në OKB, që: jo: ai dënoi shpërthimin e Damaskut korrikun e kaluar 18 që vrau disa anëtarë të: çon skemën, duke bërë thirrje në vend për vendosjen e: sanksioneve të reja. Ndërkohë, është duke u bërë gjithnjë supozimet e: Ndërhyrja e armatosur për: shkarkoj Presidenti Assad. Një studim i nga Instituti i Shërbimeve të Bashkuara Mbretërore (Rusi), një organizatë britanike e specializuar në çështjet e: politika ndërkombëtare dhe mbrojtjes, e paralajmëron për një përplasje të mundshme mes grupeve sunite dhe e mbështetur nga Arabia Saudite: Shtetet arabe dhe te tjera: milicive shiite Hezbollah, duke përfshirë dhe ushtria siriane, të mbështetur nga Irani. Përveç kësaj, kërcënimi i armëve kimike në duart e regjimit sirian. (AsiaNews / Agjencitë)

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabia Saudite [i vogël djallit: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit mi]] prezenca e: armëve kimike shqetësimet Izraelin se: ka filluar tashmë të shpërndarë maska ​​e gazit në qytet në kufi me Sirinë. Në ditët e fundit, Shimon Peres, presidenti izraelit, tha se: përdorimi i mundshëm i: armët jo: nga skema konvencionale të Damaskut vë në rrezik serioz për sigurinë e Izraelit. Në rast të: një rënies së regjimit, Peres frikësohet transferimin e mundshëm të armëve: të armëve të rënda të Sirisë apo armëve kimike Arsenal: për fundamentalistët libanez shiite me: Hezbollahut: ose Iranin, por: edhe i vjedhjes nga: grupe islamike të lidhura të al-Kaedës. (AsiaNews / Agjencitë)

[Al Kaeda në Siri: ata janë minions e SHBA (i madh shejtan 666 FMN) dhe Arabia Saudite [i vogël djallit: Sheriati]: të gjithë kundër Izraelit im]] Sipas Michael Clarke, kreu i Rusi, një ndërhyrje ushtarake perëndimore është e nevojshme para se të se: lufta degjeneruar. "Ne nuk jemi se: ne jemi duke ecur në drejtim të ndërhyrjes - thotë ai - por operacioni vetë që: lëviz nga: nesh." Clarke argumenton se: ngjarjet e ditëve të fundit kanë krijuar një ndryshim radikal në situatën që: heq mundësinë për të: një zgjidhje diplomatike të konfliktit. "Kreu i Rusi sugjeruar ndërhyrjen e: forcave speciale në territorin në mbështetje të grupeve rebele, e përdorur tashmë në Afganistan dhe në vitin 2001. Libi në vitin 2011 Këto veprime mund të përfshijë edhe një e shtënë e: shtetëror kundër: Regjimi simbolit AsiaNews. / agjencitë)

Synnek1 ka botuar një koment 7 minuta më parë: dashuria mund të merrni ju vrarë ... - PËRGJIGJE -> All Satanist duhet të jetë frikë nga dashuria! Në fakt, mbretëria e Satanit është mbretëria e urrejtjes dhe racizmit! satanists nuk e dinë dashurinë.

UniusRei3 postuar një koment 15 minuta më parë
[Ju nuk mund të përballojë, Kjo, kjo mund një ditë të bëhet një traumë për ty] [Nuk mund të përballojë, Kjo, kjo mund një ditë të bëhet një traumë për ju] Po Jezusi është Zot, bir i Perëndisë të gjallë, të denjë për të të lavdishmit: "Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe fundi ... i cili është dhe që ishte dhe që duhet të vijë, i Plotfuqishmi" (Rev 1.8). "Sigurisht unë po vij shpejt" Amen. Edhe unë e di Jezusin si Zot! (Zbulesa 22, 20). Jezu Krishti është Zot, Ai është Biri i Perëndisë. Ai është pjesë e Trinisë së Shenjtë. Perëndia Atë, Perëndia Bir dhe Perëndia Frymë e Shenjtë! Jezusi nuk ishte njeri i drejtë, Ai është Perëndia në formë njerëzore. (Dmth vetëm një Zot)

[Ju nuk mund të përballojë, Kjo, kjo mund një ditë të bëhet një traumë për ju] @ YHWH, Perëndia im i shenjtë, etj. .. -> Jezusi është Zot! Jezusi është Mbreti i Lavdisë! Jezusi është Mbreti i Mbretërve! Kjo është një këngë shumë e bukur. Kjo është dashuria për Jezusin. Të gjitha Lavdi Jezus Krishtit. Gjoni 1:29 nga të 34. Nëse besoni në Perëndinë, jo duke u përpjekur për të debatuar mbi këtë çështje, por shumë kurioz se çfarë Perëndia po iu referuar? Gjithashtu unë nuk e kuptoj se si Krishterimi është një fe e pushtimit. Termi "i krishterë" do të thotë-Krishti-si. Të krishterët përpiqen që të jetë Krishti-like. Romakët 9.5 thuhet Jezusi është i Perëndisë, Hebrews1 thotë se engjëjt e lëvdojnë atë! dhe na "njerëzit" nuk do të? Edhe nëse ju nuk wan't: për fjalën e Perëndisë: thotë se ju do të keni: në një hark ditë në gjunjë para Jezusit

(AsiaNews) INDIA [Ju do shkoni: shpejt: në ditën e traumave tuaj: satanike Hindu] Jezusi është Zot, bir i Perëndisë së gjallë: "Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe fundi ... i cili është dhe që ishte dhe që duhet të vijë, i Plotfuqishmi "(Rev 1.8). Karnataka, më shumë anti-krishterë dhuna. Një apel për presidentin e ri të Indisë. Që nga viti 2012, 20 incidentet e kryera në Shtetin nga ultra-nacionaliste hinduse. Viktimat e fundit janë gjashtë familje Pentecostal Krishterë (Gadag qarkut) dhe një komuniteti ungjillor (Bijapur qarkut), sulmoi në intimitetin e shtëpitë e tyre. Akuzat e rreme të shkaktojë dhunë të detyruar të konvertimit. Ka pasur 20 incidente të dhunës kundër të krishterëve në Karnataka që nga viti 2012. Script thotë Sajan George, Këshilli Global i të krishterëve Indian (GCIC), është gjithmonë i njëjtë: "sulmet sistematike kundër bashkësisë së krishterë; invasions qartë e të privatësisë nga ekstremistët hindu në të shenjtë

(AsiaNews) INDIA [Ju do shkoni: shpejt: në ditën e traumave tuaj: satanike Hindu] intimiteti i shtëpive, dhuna fizike dhe verbale kundër një komuniteti të pashpresë dhe të padëmshëm ". Sipas kryetarit të GCIC, ata janë" shkelje serioze të të drejtat e çdo qytetari indian, dhe një përulje të dinjitetit njerëzor e të krishterëve. "për të ndaluar këto incidente, lideri protestant ka apeluar edhe Pranab Mukherjee, kryetar i ri i Indisë, për të" mbrojtur dhe mbrojnë të drejtat e mishëruara në Kushtetutën tonë. " Në fjalën e tij dje në inaugurimin zyrtar, kreu i sapo zgjedhur i shtetit ka premtuar se do të veprojë si garantues dhe kujdestarit të Kartës indian. fundit dy sulme me date 22 korrik. Në rastin e parë, viktimat janë gjashtë familjet Kisha ofGypsy, një Pentecostal Kisha e Gadag qarkut. Një duzinë aktivistët e Parivar Sangh bastisën shtëpinë e një të krishteri, gjatë një shërbimi lutje.

(AsiaNews) INDIA [Ju do shkoni: shpejt: në ditën e traumave tuaj: satanike Hindu] Hindu nacionalistët kanë rrahur dhe fyer të pranishmit, duke i akuzuar ata e praktikojnë conversions detyruar. Tre besnik - Lokappa Badagar, Sagarappa Bagadar dhe Kamalavva Badagar - u plagosën rëndë dhe të pranuar në një spital lokal. Ndërkohë, hindusët kanë regjistruar një ankesë me policinë në Gadag, duke deklaruar se të krishterët ishin praktikuar conversions detyruar. Dy ditë më vonë, aktivistët e dal Bajrang dhe hindu Vishwa Parishad simbolit VHP, Sangh affiliates Parivar) i kërkoi policisë të arrestojë gjashtë familjet. Agjentët arrestuan 14 të krishterët, dhe u lirua më pas ata mëngjes. Megjithatë, policia ka hapur një hetim familjeve. Incidenti i dytë ndodhi në fshatin Muddebehal simbolit Bijapur qarkut), kundër Kishës Ungjillore e shpëtimit Byadagi Rev Manjappa.

(AsiaNews) INDIA [Ju do shkoni: shpejt: në ditën e traumave tuaj: satanike Hindu] Udhëhequr nga një njeri i quajtur Ashok, aktivistë të të Sangh Swayamsevak Rashtriya (RSS) bastisën kishën, duke mposhtur besimtarët dhe shkatërrimin e Bibles. Pas sulmit, hindusët paguar një njeri që të deklarojë se ai ishte i detyruar te konvertohen ne kristiane. Regjistrimin e dëshmi të rreme në një video, aktivistët e telefonoi policinë për të raportuar të krishterët Muddebehal. Në këtë pikë, Basavaraj inspektori Lamani arrestuar pastor Byadgi, gruan e tij, bir të ri dhe një anëtar i kishës. Pas një ditë të paraburgimit, oficerët e liruar katër krishterët, por ka urdhëruar ata të ndalojnë shërbimet e tyre lutje.[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (groot satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [klein satan: Sharia]: almal teen my Israel] 26/07/2012: Sirië: Al-Qaeda-verwante Islamitiese rebelle Sunni Salafi: in die stryd teen: Assad, foto's, video's en eise: van: aanvalle is: bevestig die teenwoordigheid van honderde: militante op die Siriese gebied: [(sonder 'n skaduwee van twyfel, selfs al is die leuens van die Wes-nie : meer in staat is om hierdie makabere stadiëring te ondersteun). Die meeste: kom uit die buiteland, insluitend: Rusland, Somalië en in Mali. Britse organisasie vir die verdediging gooi die aannames van: 'n skoot van: Staat militêre geleide Westerse lande. Damaskus. In die noordweste van Sirië: die rebelle wat stryd: teen: die regime van: Assad het 'n bondgenoot van: uitsondering: Al-Qaeda en honderde: islam kom uit die buiteland. Die mees verteenwoordigende lande is Irak, Libië, Egipte, Afghanistan (AsiaNews / agentskappe)

[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (big satan 666 IMF) en die Saoedi-Arabië [klein satan: Sharia]: almal teen my Israel]] Maar daar is ook lede van Rusland (Tsjetsjenië), Oekraïne, en Mali: Somalië. Die teenwoordigheid van ekstremiste word bevestig deur verskeie video's verskyn op jihadi tische webwerwe wat: hulle manne gedek gesigte toon dat: loof die heilige oorlog vertoning: masjiengewere en bomme: die waai van die swart vlag: van al-Qaeda. In 'n film verskyn in die laaste dae: en: opgelaai op Youtube 'n stem-oor skree "vorm ons selle: van: kamikaze: vir: voortgaan: die jihad. In die naam van God" Tot op hede: Die opposisie ontken die teenwoordigheid van: Islamitiese ekstremis: onder sy geledere, maar: Volgens kenners, is die grense met Turkye en Irak (die misdadigers) geword het: 'n ware en hul sentrums van: versameling: vir: burgermag van alles: die Sunni Moslem wêreld. Sommige het die Siriese scenario "magneet" vir al-Qaeda beskryf en sy affiliasies (AsiaNews / agentskappe).

[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (groot satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië klein satan: Sharia]: almal teen my Israel]] Getuies sê dat: Bab al-Hawa, in plaas van: Die sluit van die Turkse grens , het honderde: vreemdelinge vir hierdie dae aangeteken: die gratis Siriese weermag te ondersteun in die stryd van Aleppo. Hierdie dat: dryf hierdie mense in Asië en Noord-Afrika, is dit nie: die begeerte van die demokrasie nie, maar die voorbeeld straf van "nusayrs" (ketters) neerhalende naam die Alawites, die party van Shia: Bashar al-Assad te definieer. Die toename in die stryd in die noordelike provinsie van Aleppo gelok het honderde van hierdie dae: jihadists van Irak. Die bevestiging kom so goed: 'n onlangse opname deur die Irakse regering dat die militante op Siriese gebied is deel van dieselfde groep wat die aanvalle geëis het dat: Irak het in die afgelope maande geskud. "Ons lys van: verdagte het gesê.: Izzar al-Shahbandar-, adviseur vir die Eerste Minister, (AsiaNews / agentskappe)

[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (groot satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [klein satan: Sharia]: al teen my Israel]] Ons het dieselfde name ooreenstem met dié van die Siriese owerhede "Die foto's. verskyn op sommige forums wat gekoppel is aan al-Qaeda-groepe toon ook: veterane van die oorlog in Libië Volgens na Naharnet, Agentskap Libanon mans geklee in 'n paar van: swart, dat: die swaai van 'n banier wat lees: "Die rewolusionêre van die brigade van Tripoli "Bevestiging van: 'n dolle aktiwiteite van Islamitiese ekstremiste op die Siriese grond kom van die aantal aanvalle geëis deur al-Qaeda self van Desember ten minste 35 motor-bomme en 10 selfmoord aanvalle wat plaasgevind het op 'n Siriese grond te hê van hierdie 4 geëis deur die "Front Nusra-" van Al-Qaeda Die teenwoordigheid van: jihadi tische groepe onder die vry-Siriese leër baie kontroversies opgewek het gister op 'n diplomatieke vlak Sergey LAVROV, Russiese minister van buitelandse sake, (AsiaNews / agentskappe. )

[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (groot satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [klein satan: Sharia]: almal teen my Israel]] het beskuldigde die VSA van ondersteuning met haar politieke anti-Assad, ten gunste van Islamitiese insurgente. Hy het kritiek op die posisie van: Susan Rice, die Amerikaanse ambassadeur by die VN, wat: nie: hy veroordeel die aanslag van Damaskus verlede Julie 18 dat verskeie lede van die dood: die leiding van die skema, roep plaas vir die oplegging van nuwe sanksies. Intussen is dit toenemend die aannames van gewapende intervensie vir: Depose president Assad. 'N studie deur die Royal United Services Institute (RUSI), 'n Britse organisasie wat spesialiseer in kwessies van: internasionale politiek en verdediging, waarsku van 'n moontlike botsing tussen Sunni groepe en ondersteun deur Saoedi-Arabië: Arabiese en ander lande: Shiite milities, insluitend Hezbollah en Siriese leër, gerugsteun deur Iran. Daarbenewens het die bedreiging van chemiese wapens in die hande van die Siriese regime. (AsiaNews / Makelaars)

[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (groot satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [klein satan: Sharia]: al teen my Israel]] Die teenwoordigheid van chemiese wapens bekommerd Israel het reeds begin om die verspreiding van gasmaskers in die stad op die grens met Sirië. In die afgelope dae, Israelse president, Shimon Peres, het gesê dat die waarskynlike gebruik van wapens nie: deur die konvensionele stelsel van Damaskus sit by ernstige risiko om die veiligheid van Israel. In die geval van: 'n val van die regime, vrees Peres die moontlike oordrag van wapens aan Sirië se swaar wapens of chemiese wapens arsenaal: aan die Libanese Sjiïtiese fundamentaliste: Hezbollah: of Iran, maar ook van diefstal deur: Islamitiese groepe gekoppel na al-Qaeda. (AsiaNews / Makelaars)

[Al-Qaeda in Sirië: hulle is die handlangers van die VSA (groot satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [klein satan: Sharia]: al teen my Israel]] Volgens Michael Clarke, hoof van Rusi, 'n Wes-militêre ingryping is nodig voordat dat die oorlog ontaard. "Ons is nie dat ons beweeg na die ingryping, sê hy, maar die operasie self dat: van: ons beweeg." Clarke beweer dat die gebeure van die afgelope dae het 'n radikale verandering in die situasie dat: verwyder die moontlikheid van 'n diplomatieke oplossing vir die konflik. "Die hoof van Rusi voorgestel dat die ingryping van: spesiale magte op die gebied in die ondersteuning van die rebelle groepe, reeds in Afghanistan en in 2001 gebruik: Libië in 2011 hierdie bedrywighede kan ook 'n skoot van die staat teen die regime (AsiaNews. / Makelaars)

Synnek1 gepubliseer het 'n comment 7 minute gelede: liefde kan kry wat jy doodgemaak het ... - Antwoord -> al die Satanis het bang vir die liefde nie! Trouens, die koninkryk van die Satan is die koninkryk van haat en rassisme! Sataniste weet nie van die liefde.

UniusRei3 gepos word 'n 15 minute gelede kommentaar
[Jy nie kan bekostig, dat dit dalk een dag 'n trauma vir jou] [Jy kan nie bekostig nie, dit kan een dag 'n trauma vir jou] Ja Jesus is God, die seun van die lewende God, waardig is om word geprys: "Ek is die Alfa en die Omega, die begin en die einde ... wat is en wat was en wat kom, die Almagtige" (Open. 1.8). "Sekerlik kom ek vinnig" Amen. Selfs ek weet Jesus as Here! (Openbaring 22, 20). Jesus Christus is God, Hy is die Seun van God. Hy is deel van die Heilige Drie-eenheid. God die Vader, God die Seun en God die Heilige Gees! Jesus was nie net die mens, is Hy God in menslike vorm. (Maw slegs een GOD)

Julle kan dit nie bekostig nie, dat dit dalk een dag 'n trauma vir jou] @ YHWH my heilige God, ens. ... -> Jesus is die Here! Jesus is die Koning van die heerlikheid! Jesus is die Koning van die konings! Dit is 'n baie mooi liedjie. Dit is 'n liefde vir Jesus. Alle eer aan Jesus Christus. Johannes van 1:29 tot 34. As jy in God glo, nie probeer om hierdie kwessie te debatteer nie, maar baie nuuskierig as wat God word u verwys na? Ek verstaan ​​nie hoe die Christendom is 'n godsdiens van beroep. Die term "Christen"-soos Christus. Christene daarna streef om soos Christus te wees. Romeine 9,5 sê Jesus is God se Hebrews1 sê die engele prys Hom! en ons "mense" is nie gaan? Selfs as jy wan't nie: die woord van God sê jy sal een dag boog op jou knieë voor Jesus

(AsiaNews) Indië [Jy gaan: vinnig op die dag van jou trauma: sataniese Hindu] Jesus is God, die seun van die lewende God: "Ek is die Alfa en die Omega, die begin en die einde ... wat en wat was en wat kom, die Almagtige "(Open. 1.8). Karnataka, meer anti-Christelike geweld. 'N beroep op die nuwe president van Indië. Sedert 2012, 20 voorvalle gepleeg in die Staat deur die ultra-nasionalistiese Hindoes. Die jongste slagoffers is ses Pinkster Christen families (Gadag distrik) en 'n evangeliese gemeenskap (Bijapur distrik), in die privaatheid van hul huise aangeval. Valse beskuldigings van gedwonge bekering sneller geweld. Daar is 20 voorvalle van geweld teen Christene in Karnataka sedert 2012. Die skrif sê Sajan George, die Internasionale Raad van die Indiese Christene (GCIC), is altyd dieselfde: "stelselmatige aanvalle teen die Christelike gemeenskap, die blatante indringing van privaatheid deur die Hindoe-ekstremiste in die heilige

(AsiaNews) Indië [Jy gaan: vinnig op die dag van jou trauma: sataniese Hindoe] intimiteit van huise, fisiese en verbale geweld teen 'n hulpelose en argeloos gemeenskap ". Volgens die president van die GCIC, hulle is" ernstige oortredings van die regte van elke Indiese burger, en 'n vernedering van die menslike waardigheid van die Christene. "Hierdie voorvalle te stop, die Protestantse leier het ook 'n beroep op P. Mukherjee, Indië se nuwe president, te beskerm en die regte wat in ons Grondwet verskans het, te verdedig." In sy toespraak het gister by die amptelike inhuldiging, die nuutverkose hoof van die staat het belowe om op te tree as borg en voog van die Indiese Handves Die laaste twee aanvalle datum tot 22 Julie. In die eerste geval is, die slagoffers is ses families ofGypsy Kerk, 'n Pinksterkerk Gadag distrik. 'n dosyn aktiviste van die Sangh Parivar klopjag op die huis van 'n Christen, tydens 'n gebed diens.

(AsiaNews) Indië [Jy gaan: vinnig op die dag van jou trauma: sataniese Hindu Hindoe-nasionaliste het geslaan en beledig diegene wat teenwoordig, beskuldig hulle van praktiserende gedwing omskakelings. Drie getrou - Lokappa Badagar, Sagarappa Bagadar en Kamalavva Badagar - is ernstig beseer en na 'n plaaslike hospitaal opgeneem. Intussen het die Hindoes geregistreer 'n klag by die polisie in Gadag, verklaar dat Christene gedwing doelskoppe oefen. Twee dae later, aktiviste van die Bajrang Dal en die Hindoe Parishad van Vishwa (VHP, Sangh Parivar geaffilieerdes) het die polisie versoek om die ses families te hou. Die agente in hegtenis geneem 14 Christene, en dan vir hulle die volgende oggend vrygelaat. Maar, het die polisie 'n ondersoek na die families oopgemaak. Die tweede voorval het gebeur in die dorp van Muddebehal (Bijapur distrik), teen die Evangeliese Kerk van die Salvation ds Manjappa Byadagi.

(AsiaNews) Indië [Jy gaan: vinnig op die dag van jou trauma: sataniese Hindoe] Gelei deur 'n man met die naam van Ashok, aktiviste van van die Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) klopjag op die kerk, die klop van die gelowiges en die vernietiging van die Bybels. Na afloop van die aanval, die Hindoes 'n mens betaal om te verklaar dat hy gedwing was om te skakel tot die Christendom. Die opname van die valse getuienis in 'n video, die aktiviste het die polisie gebel die Muddebehal Christene aan te meld. Op daardie punt, die inspekteur Basavaraj-Lamani in hegtenis geneem pastoor Byadgi, sy vrou, jong seun en een lidmaat. Na 'n dag van aanhouding, die offisiere vrygestel van die vier Christene, maar het hulle beveel om hulle gebed om te stop.Saudi Arabia

Saudi Arabia is the birthplace and stronghold of Islam. The nation considers itself the guardian of Islam's holiest sites, and all other religions are forbidden. The country’s legal system is based on Shariah law, or Islamic law, as interpreted according to the strict Hanbali school of Sunni Islamic jurisprudence. The Wahhabi brand of Sunni Islam is implemented, propagated and regulated by the state
Attacks against Christians and human rights abuses have in fact been on the rise since King Abdullah came into power in 2005. The country continues to have one of the worst human rights records in the world, with flagrant abuses against religions other than Sunni Islam. Saudi citizens are denied the freedom to choose or change their religion. Any person involved in evangelism, including the distribution of literature, faces jail, expulsion or execution. Often false charges, such as drug-related allegations, are used against evangelists. Even foreign visitors are not allowed to gather together for religious worship
Saudi converts to Christianity face the death penalty if discovered; executions are definitely known to occur. In August 2008, a young Saudi woman in Buraydah was killed by her brother, a Muslim cleric and religious police member of the Commission for Promotion of Virtue and Prevention of Vice, after she proclaimed her Christian faith to her family. Saudi authorities arrested a 28-year-old Christian man in January 2009 for describing his conversion from Islam and criticizing the kingdom’s judiciary on his blog. On January 1, 2011, new regulations went into effect, requiring all Saudi news blogs and electronic news sites to be strictly licensed, to “include the call to the religion of Islam” and to strictly abide by Islamic Shariah law. The requirements are being coupled with strict restrictions on what topics Saudi bloggers can write on—a development which will essentially give Saudi authorities the right to shut down blogs at their discretion

Prayer Requests

 • Pray that nations of the world will pressure Saudi Arabia to act on their agreements and recognize the rights of their citizens.
 • Pray that Christians from Muslim backgrounds will find fellowship and continue to grow in their relationship with the Lord.
 • Pray expatriate and Saudi church leaders will be kept safe and have courage and wisdom.
E-mailPrint

SAUDI ARABIA PROFILE

Location
Asia
Population
26,131,703 (July 2011 est.)
Ethnicity (%)
Arab (90), Afro-Asian (10)
Religion (%)
Muslim (92.41), Christian (5.43), Hindu (0.78), Other (1.38)
Leader
King and Prime Minister Abdallah bin Abd al-Aziz Al Saud
Government type
Monarchy
Legal system
Based on Shariah law, several secular codes have been introduced
Statistics provided by CIA World Factbook andOperation World.


Arabia Saudita

L'Arabia Saudita è la culla e roccaforte dell'Islam. La nazione si considera il guardiano di luoghi più sacri dell'Islam, e tutte le altre religioni sono vietati. Sistema giuridico del paese si basa sulla legge della Sharia, o legge islamica, secondo l'interpretazione secondo la scuola rigorosa Hanbali di giurisprudenza islamica sunnita. Il marchio wahhabita dell'Islam sunnita è implementato, propagata e regolata dallo Stato
Gli attacchi contro i cristiani e violazioni dei diritti umani sono infatti stati in aumento dal re Abdullah è salito al potere nel 2005. Il paese continua ad avere uno dei peggiori dei diritti umani nel mondo, con evidenti abusi nei confronti di religioni diverse sunnita. Cittadini sauditi sono negata la libertà di scegliere o cambiare la loro religione. Ogni persona coinvolta nell'evangelizzazione, compresa la distribuzione di letteratura, affronta carcere, l'espulsione o l'esecuzione. Accuse spesso false, come droga, le accuse vengono usati contro evangelisti. Anche i visitatori stranieri non sono autorizzati a riunirsi per il culto religioso
Arabia converte al cristianesimo faccia la pena di morte, se scoperto, le esecuzioni sono sicuramente noto a verificarsi. Nell'agosto del 2008, una giovane donna saudita in Buraydah è stato ucciso da suo fratello, un membro della polizia musulmano religioso e religiosa della Commissione per la Promozione della Virtù e la Prevenzione del Vizio, dopo aver proclamato la sua fede cristiana alla sua famiglia. Le autorità saudite hanno arrestato un 28-year-old man cristiana nel gennaio 2009 per descrivere la sua conversione dall'Islam e criticando magistratura del regno sul suo blog. Il 1 ° gennaio 2011, nuove norme sono entrate in vigore, richiedendo a tutti i blogs di notizie saudite e siti di notizie elettronici da licenza, rigorosamente a "includere la chiamata alla religione dell'Islam" e di rispettare rigorosamente la legge della Sharia islamica. I requisiti sono essere accoppiato con severe restrizioni su quali temi i blogger sauditi in grado di scrivere su uno sviluppo che forniscono essenzialmente alle autorità saudite il diritto di chiudere i blog, a loro discrezione

Richieste di preghiera

 • Pregate che le nazioni del mondo pressione l'Arabia Saudita ad agire per i loro accordi e riconoscere i diritti dei loro cittadini.
 • Pregate che i cristiani provenienti da ambienti musulmani troverà amicizia e di continuare a crescere nel loro rapporto con il Signore.
 • Pray leader della chiesa espatriati e l'Arabia saranno tenuti al sicuro e avere il coraggio e la saggezza.
E-mailStampa

ARABIA SAUDITA PROFILE

Location
Asia
Popolazione
26.131.703 (luglio 2011 stima)
Razza (%)
Arab (90), Afro-Asiatica (10)
Religione (%),
musulmana (92,41), Christian (5.43), indù (0.78), Altro (1,38)
Leader
re e il Primo Ministro Abdallah bin Abd al-Aziz Al Saud
Tipo di governo
Monarchia
Sistema giuridico
In base alla legge della Sharia, più codici secolari sono state introdotte
Le statistiche fornite da CIA World Factbook emondiale di funzionamento.
[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo Satana: Sharia]: tutto contro la mia Israele] 26/07/2012: SIRIA: Al-Qaeda alleato ribelle sunnita-islamica salafita: nella lotta contro: Assad, Foto, video e: reclami: di: attacchi: confermare la presenza di centinaia di: militanti in territorio siriano: [(senza ombra di: il dubbio, anche se le menzogne ​​dell'Occidente: non : più in grado di supportare questa macabra messa in scena)]. La maggior parte: proviene da paesi stranieri tra cui: Russia, Somalia e Mali. Organizzazione britannica: per: la difesa getta le ipotesi di: Un colpo di: Stato paesi occidentali giunta militare. Damasco. Nel nord-ovest della Siria: i ribelli che: lotta: contrari: il regime di Assad: trovato un alleato: eccezione: al-Qaeda e centinaia di: islamisti provengono da paesi stranieri. Gli stati più rappresentativi sono l'Iraq, Libia, Egitto, Afghanistan. (AsiaNews / Agenzie)

[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo satana: Sharia]: tutto contro la mia Israele]] Ma ci sono anche membri di Russia (Cecenia), Ucraina e Mali: Somalia. La presenza di estremisti è confermata da diversi video apparsi: su siti web jihadisti, che: mostrano uomini con volto coperto che: lode la proiezione guerra santa: mitragliatrici e bombe: sventolando la bandiera nera: di al-Qaeda. In un film: è apparso nei giorni scorsi: e: postato su Youtube una voce fuori campo grida: "stiamo formando: le cellule: di: kamikaze: per: continuare: la jihad:. In nome di Dio" Fino ad oggi: L'opposizione nega la presenza: di: gruppi islamici estremisti: tra le sue fila, ma: Secondo gli esperti, ai confini con la Turchia: e: Iraq (i criminali) sono diventati: un vero e: i loro centri di: raccolta: per: milizia di: all: il mondo musulmano sunnita. Alcuni hanno descritto il siriano scenario "magnete" per al-Qaeda e: i suoi affiliati (AsiaNews / Agenzie).

[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo satana: Sharia]: tutti contro le mie Israele]] I testimoni dicono che: Bab al-Hawa, invece di: bloccare il confine turco , centinaia di stranieri: sono entrati in questi giorni: per sostenere l'esercito siriano libera nella battaglia di Aleppo. Questo: che: spinge queste persone in tutta l'Asia e il Nord Africa, non lo è: il desiderio di democrazia, ma la punizione esemplare di "nusayrs" (eretici), nome dispregiativo per definire gli alawiti, la setta degli sciiti: Bashar al-Assad. L'aumento in combattimenti nella provincia settentrionale di Aleppo ha attratto centinaia di questi giorni: jihadisti dall'Iraq. La conferma arriva così: una recente indagine da parte del governo iracheno che i militanti che operano sul territorio siriano fanno parte dello stesso gruppo che: ha rivendicato gli attentati: che: hanno scosso l'Iraq negli ultimi mesi. "Le nostre liste di: sospetto - ha detto: Izzar al-Shahbandar, consigliere del primo ministro, (AsiaNews / Agenzie)

[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo Satana: Sharia]: tutti contro le mie Israele]] abbiamo gli stessi nomi - corrispondono a quelli delle autorità siriane "Le foto. apparso su alcuni forum legati ad Al-Qaeda gruppi mostrano anche di:. veterani della guerra in Libia Secondo Naharnet, Agenzia del Libano, gli uomini sono vestiti in alcune: nero: che: brandendo uno striscione che diceva: "I rivoluzionari del brigata di Tripoli "Conferma di:. alcune attività frenetiche degli estremisti islamici sul suolo siriano deriva dal numero di:. attentati rivendicati da sola al-Qaeda Da dicembre ad avere almeno 35 autobombe e 10 attacchi suicidi che si sono verificati sul suolo siriano . di: questi 4 sono stati rivendicati dal "Fronte Nusra" di Al Qaeda la presenza di:. gruppi jihadisti tra i free-esercito siriano ha sollevato molte polemiche a livello diplomatico Ieri Sergey Lavrov, ministro degli Esteri russo, (AsiaNews / Agenzie. )

[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo Satana: Sharia]: tutto contro la mia Israele]] ha accusato gli Stati Uniti di: sostenere con la sua politica contro Assad, a favore di insorti islamici. Ha criticato la posizione di: Susan Rice, ambasciatore Usa alle Nazioni Unite, che: non è: egli ha condannato il bombardamento di Damasco scorso 18 luglio che ha ucciso diversi membri: leader del regime, chiedendo invece l'introduzione di: nuove sanzioni. Nel frattempo, sta diventando sempre più le ipotesi di: intervento armato per: depose il presidente Assad. Uno studio del Royal United Services Institute (RUSI), un'organizzazione britannica specializzata in questioni di: politica internazionale e la difesa, avverte di un probabile scontro tra i gruppi sunniti e sostenuto da Arabia Saudita: gli stati arabi e le altre: le milizie sciite, tra Hezbollah e esercito siriano, sostenuto da Iran. Inoltre, la minaccia di armi chimiche nelle mani del regime siriano. (AsiaNews / Agenzie)

[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo Satana: Sharia]: tutti contro le mie Israele]] La presenza di: armi chimiche preoccupa Israele che: ha già iniziato la distribuzione di maschere antigas nella città al confine con la Siria. Nei giorni scorsi, Shimon Peres, presidente israeliano, ha detto che: il probabile utilizzo di: armi non: dal sistema convenzionale di Damasco mette a serio rischio la sicurezza di Israele. Nel caso di: una caduta del regime, Peres teme il potenziale trasferimento di armi: le armi pesanti della Siria o arsenale di armi chimiche: ai fondamentalisti sciiti libanesi di Hezbollah:: o Iran, ma: anche di furto: i gruppi islamici legati ad al-Qaeda. (AsiaNews / Agenzie)

[Al Qaeda in Siria: sono i servi degli USA (grande satana 666 FMI) e l'Arabia Saudita [piccolo Satana: Sharia]: tutto contro la mia Israele]] Secondo Michael Clarke, capo del Rusi, un intervento militare occidentale è necessario prima che: la guerra degenerata. "Non siamo che: ci stiamo muovendo verso l'intervento - dice - ma l'intervento stesso che: si muove di: noi". Clarke sostiene che: gli eventi degli ultimi giorni hanno creato un cambiamento radicale nella situazione in cui: elimina la possibilità di: una soluzione diplomatica al conflitto. "Il capo del Rusi suggerito l'intervento di: forze speciali sul territorio a sostegno di gruppi ribelli, già utilizzati in Afghanistan e nel 2001:. Libia nel 2011 Queste operazioni possono anche includere un colpo di: Stato Contro: il regime (AsiaNews. / Agenzie)

Synnek1 ha pubblicato un commento, 7 minuti fa: l'amore può farti ucciso ... - RISPOSTA -> Tutti i satanisti hanno AVERE PAURA DELLA LOVE! In effetti, il regno di Satana è il regno di odio e razzismo! satanisti non conoscere l'amore.

UniusRei3 inviato un commento 15 minuti fa
[Non potete permettervi, Che, questo può diventare un giorno un trauma per te] [Lei non può permettersi, Che, questo può diventare un giorno un trauma per te] Sì, Gesù è Dio, il Figlio del Dio vivente, degno di essere lodato: "Io sono l'Alfa e l'Omega, l'inizio e la fine ... che è, che era e che viene, l'Onnipotente" (Ap 1,8). "Ecco, io vengo presto" Amen. Anche io so che Gesù è il Signore! (Ap 22, 20). Gesù Cristo è Dio, Egli è il Figlio di Dio. Fa parte della Santissima Trinità. Dio Padre, il Figlio di Dio, e Dio lo Spirito Santo! Gesù non era giusto, era Dio in forma umana. (Solo un DIO)

[Non potete permettervi, Che, questo può diventare un giorno un trauma per te] @ YHWH mio santo Dio, ecc. .. -> Gesù è il Signore! Gesù è il Re della gloria! Gesù è il Re dei Re! Questa è una canzone molto bella. Questo è l'amore per Gesù. Tutta la gloria a Gesù Cristo. John 1:29 alle 34. Se credi in Dio, non cercando di discutere questo problema, ma molto curioso di sapere ciò che Dio si riferisce? Anche io non capisco come il cristianesimo è una religione di occupazione. Il termine "cristiano" significa-simili a Cristo. I cristiani si sforzano di essere come Cristo. Romani 9,5 dire che Gesù è Dio, Hebrews1 dice che gli angeli lodatelo! e noi "esseri umani" non stanno andando? Anche se poi non vorrai: la parola di Dio: dice che si dovrà: a un arco giorno in ginocchio davanti a Gesù

(AsiaNews) INDIA [Andrai: rapidamente: al giorno del trauma: satanico indù] Gesù è Dio, il Figlio del Dio vivente: "Io sono l'Alfa e l'Omega, l'inizio e la fine ... che è , che era e che viene, l'Onnipotente "(Ap 1,8). Karnataka, più violenze anti-cristiane. Un appello al nuovo presidente dell'India. Dal 2012, 20 incidenti perpetrati nello Stato di ultra-nazionalisti indù. Le ultime vittime sono sei le famiglie cristiane pentecostali (Gadag distretto) e una comunità evangelica (distretto di Bijapur), attaccato nella privacy delle loro case. False accuse di violenza conversioni forzate grilletto. Ci sono stati 20 episodi di violenza contro i cristiani in Karnataka dal 2012. Lo script afferma Sajan George, il Consiglio globale dei cristiani indiani (Gcic), è sempre lo stesso: "sistematici attacchi contro la comunità cristiana; palesi invasioni della privacy da parte di estremisti indù nel sacro

  NoahTheNephilim ha Pubblicato un commento 13 Secondi fa
(AsiaNews) INDIA [Andrai: rapidamente: al giorno del trauma: satanico indù] intimità delle case, la violenza fisica e verbale contro una comunità inerme e inoffensiva ". Secondo il presidente del Gcic, sono" gravi violazioni dei i diritti di ogni cittadino indiano e uno svilimento della dignità umana dei cristiani. "Per fermare questi incidenti, il leader protestante ha anche fatto appello a Pranab Mukherjee, il nuovo presidente dell'India, a" proteggere e difendere i diritti sanciti dalla nostra Costituzione ". Nel suo discorso di ieri all'inaugurazione ufficiale, il neo-eletto capo dello Stato ha promesso di agire come garante e custode della Carta indiana. La data ultima due attacchi al 22 luglio. Nel primo caso, le vittime sono sei ofGypsy famiglie Chiesa, una Chiesa pentecostale di Gadag distretto. Una dozzina di attivisti del Sangh Parivar hanno fatto irruzione nella casa di un cristiano, nel corso di un servizio di preghiera.

  NoahTheNephilim ha Pubblicato un commento 23 Secondi fa
(AsiaNews) INDIA [Andrai: rapidamente: al giorno del trauma: satanico indù] nazionalisti indù hanno picchiato e insultato i presenti, accusandoli di praticare conversioni forzate. Tre fedeli - Lokappa Badagar, Sagarappa Bagadar e Kamalavva Badagar - sono stati gravemente feriti e ricoverato in un ospedale locale. Nel frattempo, gli indù hanno registrato una denuncia alla polizia in Gadag, dichiarando che i cristiani sono stati praticare conversioni forzate. Due giorni dopo, gli attivisti del Bajrang Dal e il Vishwa Hindu Parishad (VHP, affiliati Sangh Parivar) ha esortato la polizia a sequestrare le sei famiglie. Gli agenti arrestati 14 cristiani, e poi rilasciata il mattino successivo. Tuttavia, la polizia ha aperto un'indagine sulle famiglie. Il secondo incidente è accaduto nel villaggio di Muddebehal (distretto di Bijapur), contro la Chiesa Evangelica della Salvezza Rev. Manjappa Byadagi.

  NoahTheNephilim ha Pubblicato un commento 34 Secondi fa
(AsiaNews) INDIA [Andrai: rapidamente: al giorno del trauma: satanico indù] Guidato da un uomo di nome Ashok, gli attivisti del Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) hanno fatto irruzione nella chiesa, battendo i fedeli e distruggendo le Bibbie. Dopo l'attacco, gli indù pagato un uomo per dichiarare che egli fu costretto a convertirsi al cristianesimo. Registrazione della falsa testimonianza in un video, gli attivisti telefonato alla polizia per denunciare i cristiani Muddebehal. A quel punto, l'ispettore Basavaraj lamani arrestato pastore Byadgi, sua moglie, figlio e un membro della chiesa. Dopo una giornata di detenzione, gli ufficiali rilasciati i quattro cristiani, ma ordinò loro di fermare i loro servizi di preghiera.Update: Christian attacked on social networks


Hamoud Bin Saleh
Muslim social network users are calling for the arrest and even for the death of a Saudi Arabian Christian convert they say has insulted the Muslim prophet Muhammad via Twitter.
Hamoud Bin Saleh, who has been imprisoned three times in eight years, was first arrested for "attacks against Islam" in 2004 and spent nine months in jail after blogging about his conversion from Islam to Christianity. In 2008, he was again arrested after writing about religious matters and his conversion. He was detained for a month and during that time he was tortured with sleep deprivation, solitary confinement and physical and psychological abuse. His most recent arrest was in 2009. He was released on the condition that he not travel outside the country or appear in the media (for more information on his case, click here).
Please pray that Hamoud's voice for Christ will not be silenced by the authorities or by those who oppose his Christian faith. Please pray that Hamoud will not fear despite his past suffering (1 Peter 3:14).
For more on the persecuted Church in Saudi Arabia, please visit the Saudi Arabia Country Report.Aggiornamento: Christian attaccato sui social network


Bin Saleh Hamoud
Musulmani utenti del social network chiedono l'arresto e anche per la morte di un cristiano convertito saudita dicono ha insultato il profeta musulmano Maometto via Twitter.
Hamoud Bin Saleh, che è stato imprigionato per tre volte in otto anni, è stato arrestato per "gli attacchi contro l'Islam" nel 2004 e ha trascorso nove mesi in prigione dopo blogging circa la sua conversione dall'islam al cristianesimo. Nel 2008, è stato nuovamente arrestato dopo aver scritto su questioni religiose e la sua conversione. Egli è stato detenuto per un mese e durante quel tempo è stato torturato con la privazione del sonno, isolamento e abusi fisici e psicologici. Il suo arresto più recente è stato nel 2009. Egli è stato rilasciato a condizione che egli non viaggiare al di fuori del paese o apparire nei media (per maggiori informazioni sul suo caso, clicca qui ).
Per favore prega che la voce Hamoud per Cristo non sarà messa a tacere dalle autorità o da coloro che si oppongono alla sua fede cristiana. Per favore prega che Hamoud non temere, nonostante la sua sofferenza passata (1 Pietro 3:14).
Per maggiori informazioni sulla Chiesa perseguitata in Arabia Saudita, si prega di visitare il Paese Arabia Saudita Rapporto .
E-mailStampa

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda allied Islamic rebel Sunni-Salafi: in the fight Against: Assad, Photos, videos and: claims: of: attacks: confirm the presence of hundreds of: militants on Syrian territory: [(without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not: longer able to support this macabre staging) ]. Most: comes from foreign countries including: Russia, Somalia and in Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: against: the regime of: Assad found an ally of: exception: al-Qaeda and hundreds of: Islamists come from foreign countries . The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] But there are also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is confirmed by several videos appeared: on jihadist websites, that: they show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube a voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad: in the name of God." To date: The opposition denies the presence: of: Islamic extremist groups: among its ranks, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) have become: a true and: their centers of : collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have described the scenario Syrian "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border, hundreds of: strangers have entered for these days: to support the free Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: drives these people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia : Bashar al-Assad. The increase in fighting in the northern province of Aleppo has attracted hundreds of these days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government that the militants operating on Syrian territory are part of the same group that: has claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] we have the same names - match those of the Syrian authorities." The pictures appeared on some forums linked to al-Qaeda groups also show of: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: brandishing a banner that read: "The revolutionaries of the brigade of Tripoli." Confirmation of: a frenetic activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: attacks claimed by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks that occurred on Syrian soil. of: these 4 were claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] has accused the U.S. of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 that killed several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of : new sanctions. Meanwhile, it is increasingly becoming the assumptions of: armed intervention for: depose President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, warns of a likely clash between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, including Hezbollah and Syrian army, backed by Iran. In addition, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]]The presence of: chemical weapons worries Israel that: has already begun distributing gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: the likely use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah: or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al- Qaeda. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving toward intervention - he says - but the surgery itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: removes the possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of Rusi suggested the intervention of: special forces on the territory in support of rebel groups, already used in Afghanistan and in 2001: Libya in 2011. These operations may also include a shot of: State Against: the regime.(AsiaNews / Agencies)

Synnek1 has published a comment 7 minutes ago: love might get you killed ... - ANSWER -> All Satanist have BE AFRAID OF LOVE! In fact, the kingdom of Satan is the realm of hate and racism! satanists not know the love.

UniusRei3 posted a comment 15 minutes ago
[you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] [You can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes Jesus is God, the son of the living God, worthy to be Praised: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD)

[you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] @ YHWH my holy God, etc.. .. -> Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's, Hebrews1 says the angels praise him! and us "humans" are not going to? Even if you do not wan't: to the word of God: says you will have: to one day bow to your knees before Jesus

(AsiaNews) INDIA [You will go: quickly: at day of your trauma: satanic Hindu] Jesus is God, the son of the living God: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end. .. who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8). Karnataka, more anti-Christian violence. An appeal to the new president of India. Since 2012, 20 incidents perpetrated in the State by ultra-nationalist Hindus. The latest victims are six Pentecostal Christian families (Gadag district) and an evangelical community (Bijapur district), attacked in the privacy of their homes. False accusations of forced conversion trigger violence. There have been 20 incidents of violence against Christians in Karnataka since 2012. The script says Sajan George, the Global Council of Indian Christians (GCIC), is always the same: "systematic attacks against the Christian community; blatant invasions of privacy by Hindu extremists in the sacred

(AsiaNews) INDIA [You will go: quickly: at day of your trauma: satanic Hindu] intimacy of homes, physical and verbal violence against a helpless and inoffensive community ". According to the president of the GCIC, they are "serious violations of the rights of every Indian citizen, and a debasement of human dignity of Christians." To stop these incidents, the Protestant leader has also appealed to Pranab Mukherjee, India's new president, to "protect and defend the rights enshrined in our Constitution." In his speech yesterday at the official inauguration, the newly elected head of state has promised to act as guarantor and guardian of the Indian Charter. The last two attacks date to July 22. In the first case, the victims are six families ofGypsy Church, a Pentecostal Church of Gadag district. A dozen activists of the Sangh Parivar raided the home of a Christian, during a prayer service.

(AsiaNews) INDIA [You will go: quickly: at day of your trauma: satanic Hindu] Hindu nationalists have beaten and insulted those present, accusing them of practicing forced conversions. Three faithful - Lokappa Badagar, Sagarappa Bagadar and Kamalavva Badagar - were seriously injured and admitted to a local hospital. Meanwhile, Hindus have registered a complaint with the police in Gadag, declaring that Christians were practicing forced conversions. Two days later, activists of the Bajrang Dal and the Vishwa Hindu Parishad (VHP, Sangh Parivar affiliates) urged the police to detain the six families. The agents arrested 14 Christians, and then released them the next morning. However, the police have opened an investigation into the families. The second incident happened in the village of Muddebehal (Bijapur district), against the Evangelical Church of Salvation Rev. Manjappa Byadagi.

(AsiaNews) INDIA [You will go: quickly: at day of your trauma: satanic Hindu] Led by a man named Ashok, activists of the Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) raided the church, beating the faithful and destroying the Bibles. After the attack, the Hindus paid a man to declare that he was forced to convert to Christianity. Recording the false testimony in a video, the activists phoned the police to report the Muddebehal Christians. At that point, the inspector Basavaraj Lamani arrested pastor Byadgi, his wife, young son and one church member. After a day of detention, the officers released the four Christians, but ordered them to stop their prayer services.YouTube

YouTube

555034iscritti
68312714visualizzazioni video

 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  5 minuti fa
  Synnek1 has published a comment 7 minutes ago: love might get you killed ... - ANSWER -> All Satanist have BE AFRAID OF LOVE! In fact, the kingdom of Satan is the realm of hate and racism! satanists not know the love
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  15 minuti fa
  [you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] [You can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes Jesus is God, the son of the living God, worthy to be Praised: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD)
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  16 minuti fa
  [you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] @ YHWH my holy God, etc.. .. -> Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's, Hebrews1 says the angels praise him! and us "humans" are not going to? Even if you do not wan't: to the word of God: says you will have: to one day bow to your knees before Jesus
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  31 minuti fa
  The Bible is like a beautiful woman, "she despoil for you, only: if you really love her to know about love of God". The Bible is not a book to read like the Qur'an, but it is a live report: directly: with God, because the Bible is a PERSON! In fact, the Bible as a book? is tight: very difficult to understand, even hostile to the legalists. I am a normal man, all rational intuitions that are: faith arid) everything, even the future was written in the Bible, the Bible is my main source of information and not the television
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  46 minuti fa
  XxPsYcHoSeRaSxX posted a comment 9 hours ago "if anyone does not love the lord jesus christ Let Him Be Accused. oh Lord, how, amen." - ANSWER ->my problem is not the freedom of conscience of the people: but the fact that 400 Christians,every day, are martyred innocents: and have to die every day, of the year! but this you do not care right? il problema mio non è la libertà di coscienza della persone: ma, il fatto che 400: cristiani innocenti devono morire martiri ogni giorno dell'anno! ma, questo a te non interessa vero?
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  52 minuti fa
  Your Satan(IMF 666 SHARIA) is a liar and murderess from the beginning! I am a child of light. criminals, Satanists, Masons, murder IMF, Sharia? they are not the next: or fellow man! God is something personal! I did not push anyone against his freedom of conscience, there is harmony between me and all peoples: for I am like Abraham: that I am their father, the true minister of God's good and right. 1. I can force, all those who, i want ! and because   GOD loves me! 2. So, I am happy because I will walk over your corpses! for you are the worst criminals and murderers of 666 IMF and his accomplice of Sharia. you must, along with your Rothschild, 666 IMF: International Monetary Fund,, you have to, work for a living and not make the parasite to have stolen all the nations, their monetary sovereignty . Idiot: Internet is not just one nation: this is the cyber space. and then I'm always at my house because I am unius REII am the first patriot of all mankind together: against: Satanism IMF and Sharia!