questa NON è una testata giornalistica

Cerca nel blog

Translate

kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ XXXxThemessiahxXXX -..>. ju jeni patetike dhe fëminore, me këtë historinë e antisemitizmin. çdo fundamentalist krishterë biblik, si mua, ai e di të të jetë më e përsosur çifut. ndërsa me të gjithë qenies së tij ai jeton në tempull hebre. Izraeli është gjithçka për mua! Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ XXXxThemessiahxXXX-> 1. pse jeni kaq kokëfortë kundër të vërtetës? 2. sepse ne duhet të humbasin sovranitetin tonë dhe paratë tona kushtuar privat SpA individët (drejtë e zoti bankar)? 3. sepse ne gjithashtu duhet të paguajnë interesin e quajtur (borxh: publik), 4. me rezervën e fraksionuar, bankare komerciale është krijimi i parave nga asgjëja, pra, që ne të merrni një peng, arrijmë në një kosto e huamarrjes 270%; 5. nuk ekziston një projekt i krishterë për dominimin e botës; 6. nëse ka? do të jetë një formë e Satanizmi! Në fakt, unë jam për freskim të sovranitetit, sepse lumturia mund të ekzistojnë vetëm jashtë një ideologji, që është në vëllazëri universale, 7. kjo është për shkak të këtij sistemi, që: 50 milionë njerëz në vit vdesin nga uria, etj ... 1% e popullatës zotëron 50 për qind e burimeve të planetit. si ju mund të jenë bashkëfajtorë në gjithë këtë? me siguri ju jeni duke shkuar në ferr!

ne jemi duke shkuar poshtë nga një kohë të gjatë: gjithnjë e më shumë, është Objekti i shkolluar. Ne kemi që atëherë rënë poshtë më e metalit me satanike shkëmb dhe pas, Çfarë Ne kemi lënë e djallit, në mënyrë që të përmirësohet ose të shkojnë në? the WWnuclear 3 mbetet nën prejardhje tuaj. para se të rritet përsëri. Ju jeni të gjithë të vdekur në 2013. ju jeni të humbur të gjitha! ipse Venena Bibas! Unë kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel Peres] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ★ ReiUnius ♰ ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mahdi

(Timoteut 2, 3): 1 Ju gjithashtu duhet të dini që në kohët e fundit do të jenë momente të vështira. Të dy burrat janë të dashuruar egoiste e para, mendjemadh, krenar, jobesimtarët, të pabindur ndaj prindërve, mosmirënjohës, jofetare, 3 pa dashuri, të padrejta, të akuzuesve të rremë, të papërmbajtur, të armiqve të pandreqshme të mirë, 4 pabesë, i paturpshëm, i verbuar nga krenaria, e bashkangjitura për kënaqësitë sesa Perëndisë, 5, me paraqitjen e perëndishmërisë, por mohues të fuqisë brenda. Unë kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel Peres] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ★ ReiUnius ♰ ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mahdi

TheMrPantokrator THA: Paj, unë nuk kam studiuar teologji ... Ajo do të marrë më një 'pak, për të shqyrtuar Shkrimet plotësisht. - Përgjigje-> është Fryma e Shenjtë, që është në ju, sens të përbashkët, e cila është një pasqyrim i "dijes infused", i dijes absolute se njeriu kishte në tokësor në parajsë para rënies. Pra, është: kur ne t'i shërbeni Perëndisë dhe mëkatin shkëputen, me vetë-përqendruar botëkuptim: kjo njohuri është dhënë, kthehet tek ne këtu në intuitën tuaj sepse ju jeni i pagabueshëm! pse ajo eshte **** një kafshë absolute, për sa ai është injorant!

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @: LiveLongPakistan: -.> [Kulturë është thelbësore për mbijetesën] para se të flisni në Shkrimin e Shenjtë, Zoti flet për të, inteligjencës njerëzimit dhe mirësisë, e çdo njeriu. Por kush nuk e dëgjon Perëndinë në zemrën e tij, pasi ai do të dëgjojë për Perëndinë në Shkrimin e Shenjtë? Kjo është arsyeja pse të gjitha kombet muslimane është një përbindësh makth, një sistem i pamëshirshëm penale. Që nga ajo është në ligjet e tyre, ata mbajnë diskriminim ndërmjet qytetarëve mbi baza fetare. Këtu, ashtu si janë, muslimanët dhe ata që janë përgjegjës për krime monstruoze dhe e të gjithë dhunës, që më injorant, vicioz dhe fanatike në mesin e tyre, dhe ata mund të bëjnë kundër të krishterëve. Zot mallkoj këto pamend. Asnjë musliman i cili nuk dëshiron që publikisht të njohin të drejtën për lirinë e fesë, do të hyjë në parajsë. Në të vërtetë, xhehennemi është i plotë i numrit të tyre.

Princi e lavdishme e milicisë qiellor, Shën Michael Archangel, të na mbrojtur në betejën kundër të gjitha fuqive të errësirës dhe të ligësisë së tyre shpirtërore. Ardhur në ndihmë të njerëzve të krijuara nga Zoti në imazhin e Tij dhe ngjashmërinë, dhe shpenguar në një çmim të madh nga tirania e djallit. Ju jeni të nderuar nga kisha si kujdestar të tij dhe mbrojtës, dhe për ju Zoti i ka besuar njerëzit që një ditë do të zënë vendet e qiellit. Lutuni pra Perëndia e paqes për të mbajtur Satanin grimcuar nën këmbët tona, kështu që mund të vazhdojnë të mbajnë skllevër për burrat dhe dëme të Kishës. Paraqet më i larti me lutjet tuaja, sepse sa më shpejt të zbresë, mbi ne mëshirën e Tij hyjnore, dhe ju mund zinxhir deri dragoit, ai gjarpri i lashtë, Satani, dhe e lidhur me zinxhirë të shtyjë atë në humnerë, nga e cila ai nuk mund të gaboj the shpirtrat. [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB IV B. Ipsa Venena Bibas Pini helmet tuaja veten.

çliroj nga shpirt i keq ju, frymë e ndyrë, satanik pushtet, pushtimin e armikut skëterrës, me të gjitha legjionet tuaja, takime dhe sekteve të liga, në emër dhe pushtet dhe e Zotit tonë Jezu Krisht +: të çrrënjoset: nga Kisha e Perëndisë, largohu nga shpirtrat e liruar: nga gjaku i çmuar i + mish qengji Hyjnore. Prej tani e tutje, jo gjarprit guximshme, dredhitë, për të mashtruar racës njerëzore, përndiqnin Kisha e Perëndisë, dhe të dridhen dhe gjëzë, të tilla si gruri, të zgjedhurit e Perëndisë + urdhëron atë për ju, Zoti i Plotfuqishëm. [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. ★ Rei Unius Re di Israele ★ Aleluja!! ♰

Qëndron Zotin, dhe armiqtë e tij le të shpërndahen; ikin përpara tij, e ata që e urrejnë atë. Zhduken si tymi zbehet larg: si qiri shkrihet në zjarr, kështu, mëkatarët vdesin para se fytyra e Perëndisë t'ju çliroj nga shpirt i keq, frymë e ndyrë, satanike pushtet, invazioni i armikut skëterrës, me të gjitha legjionet tuaja, takime dhe kulte satanike në emër dhe fuqia e Zotit tonë Jezu Krisht: [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. ★ Rei Unius Re di Israele ★ Aleluja!! ♰

Satani, ju mund të çrrënjoset nga Kisha e Perëndisë, largohu nga shpirtrat e shpenguar nga gjaku i çmuar i Qengjit Hyjnor. Prej tani e tutje, nuk guxojnë, gjarpër dinak, për të mashtruar: raca njerëzore, persekutonte Kishën e Hyjit, dhe për të shkundur dhe gjëzë, të tilla si gruri, të zgjedhurit e Perëndisë Më të Lartë urdhëron Perëndia ju, [♚ MENE ♛ TECHEL ♛ Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. ★ Rei Unius Re di Israele ★ Aleluja!! ♰

Kështu, mallkuar dragua, dhe gjithë legjioni i lig, ne pushim ju për Perëndinë e gjallë, Perëndinë e vërtetë, Perëndia e Shenjtë, sepse Perëndia që e deshi aq botën që sakrifikojë për të Birit të vetëm e tij të vetëmlindurin, që kushdo që beson në të do të mos humbasë por të ketë jetë të përjetshme; pushon të mashtrojë krijesa njerëzore dhe derdhje e tyre, helm i dënimit të përjetshëm, pushon të jenë të dëmshme për Kishën dhe për të vënë pengesa për lirinë e tij. [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. ★ Rei Unius Re di Israele ★ Aleluja!! ♰

Heshtni, Satani, dhe shpikës mjeshtër i çdo mashtrim, armiku i shpëtimit të njeriut. Dërgo vend të Krishtit, në të cilën ju keni gjetur asnjë nga veprat tuaja, ju japë rrugën për Kishën një, i shenjtë, katolike dhe Kishës apostolike, e cila Krishti pushtuar, me gjakun e tij. Përulur veten nën dorë të fuqishme të Perëndisë, dridhen, dhe ikin me ankimin që kemi bërë i atij emrin e shenjtë dhe e tmerrshme e Jezusit: që shtrëngon ferr, në të cilën virtytet e Fuqive, qiejtë dhe zotërimet: ato janë paraqitur, se kerubinë dhe Serafimi lavdërim: vazhdimisht, duke thënë: Shenjtë, shenjtë, i shenjtë, o Zot, Perëndia i ushtrive. [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. ★ Rei Unius Re di Israele ★ Aleluja!! ♰

★ ReiUnius ♥ ♥ Mehdiu mbreti i Izraelit ★ Aleluja! ♰ CSSMLCrux sacra Sit Mihi Lux (maj Kryqi i shenjtë të jetë për mua një dritë).
★ ReiUnius ♥ ♥ Mehdiu mbreti i Izraelit ★ Aleluja! ♰ NDSMDNon Draco Sit Mihi dux (mos dragon jetë udhërrëfyesi im).
★ ReiUnius ♥ ♥ Mehdiu mbreti i Izraelit ★ Aleluja! ♰ CSPBstand për thelb Benedicti Sancti Patris i bërë nga Kryqi i Atit të Shenjtë Benedikti).
★ ReiUnius ♥ ♥ MEHDIU Mbreti i Izraelit ★ Aleluja! ♰ VRSNSMVVade retro Satana;! Nunquam suade mihi VANA (! Heshtni Satani nuk sugjerojnë për mua gjërat e tua të kota)
★ ReiUnius ♥ ♥ Mehdiu mbreti i Izraelit ★ Aleluja! ♰ SMQLIVBSunt Mala quae libas;! Ipse venena bibas (pije ju ofrojmë është e keqe, pi helm se veten)

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ XXXxThemessiahxXXX -..>. si gjithmonë për të mbështetur Izraelin dhe për të mbrojtur botën nga terrorizmi. -PËRGJIGJE->. ju jeni terrorist e vërtetë! terroristët e vërtetë janë hebrenjtë e Fondit Monetar Ndërkombëtar: kjo është, Rothschild dhe Rockefeller. se lobi hebre i, i cili është shkolluar llum e Satanit. Nëse ju nuk ishin aq të çoroditur? Ndoshta myslimanët do të jenë më të mirë! Ju do të përfundojë deri në një shkatërrim fillim: ju jeni të humbur të gjitha! ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Kjo është: kostoja e parave tona të paguara për të Judenjve: satanists [(1)] 100%: drejtë e zoti bankar: shkatërrimin e sovranitetit ☠] paguan Euro ose dollar. me Bott dhe CCT) + [(2)] ☠ borxhi publik i 100% (interesi). + [(3)] x ☠ rezervë kosto pjesshëm është 70% për të gjeneruar një kredi nga: banka. + [(4)] ☠ inflacionit. + [(5)] ☠ recesioni. + [(6)] ☠ rafinim monetare. + [(7)] 3 WW bërthamore ☠ pashmangshme dhe e domosdoshme për rigjenerimin e këtij FMN, me vepra, Kombet janë lodhur: në bazë të: drejtë e zoti dhe borxhin. "A është lufta: është biznesi më i madh i të gjitha kohërave Po, zonja dhe zotërinj, ky është kapitalizmi, Mirë se vini në botën tonë të Satani + [(8)] ☠ NWO satanike shkolluar çifut-PËRGJIGJE-> ☠ Ky sistem është.. kalbur! është gati të rrëzohet mbi ju të gjithë, kjo është e mirëpritur të gjithë ju në të ferrit ☠ ☠ ° 3 WWnuclear ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Illuminati, Frankmasoneria çifut NWO FMN ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ XXXxThemessiahxXXX->. Perëndia është në kontroll, por kjo nuk është lajm i mirë për ju dhe të gjithë njerëzit e NWO, kjo është Satanists, e Freemasons, si ju, sinagogë e Satanit, të gjithë e dinë: se ECB dhe FED: janë në pronësi private të bankave qendrore: SpA, dhe nuk ju? ne jemi të vdekur për këtë! si ju mund të gënjesh Frymën e Shenjtë dhe thonë: "Unë mendoj se edhe ju besoj në teoritë e konspiracionit naziste e Hitlerit në Gjermani e vet përdorur për të hipur në pushtet, duke thënë se Judenjtë kishin shumë pushtet.". por, Ai ishte jo më pak racist në Talmud tuaj! Hitleri ishte një kriminel, por kjo nuk ishte një gënjeshtar si ju. Unë ju mallkojnë, në emër të Jezusit, së bashku me të gjitha Satanists: race tuaj të gjithë të huadhënësi. është për të të jetë gënjeshtarë, për jetë e vrasësit: gjithashtu. [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

BËJE vendimin tuaj TODAY! Kjo është një ditë shumë e lavdishme, sepse janë therrur satanists shumë fjalës ★ ♛ ♰] [për jetën time] sajë: Ati im, në emrin e Jezusit: Zoti im dhe Mbreti për: kriminalizimi &: shkatërrimin e çdo formë e Satanizmi dhe opozita: në mbretërinë time: thanks! Ne ju falënderojmë në emër të: të Kishës, në Jezu Krishtin, Perëndia i vërtetë dhe njeri i vërtetë: Thank you for: Shpirtin e Shenjtë mbi gjithë: planeti. ju jeni të humbur të gjitha! ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

"Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ CSPBCS SMLNDSM DVRSN SMVSMQLIVB Aleluja! ♛ ♰ shejtani është frocio = pederast. Në emër të Jezusit me: Satanist, shkoni larg! Perëndia ju ka kushtuar në thertore. Gjyqtarët 1-5 Kur i cofët juaj është tretur, çfarë mbetet? nuk e anuloni youtube tuaj, kështu do të mbetet këtu të paktën turpi juaj dhe Perëndia do të bëjë një shembull të tmerrshëm. duket e ëmbël tundimet, por: ato kanë claws për të shqyej Shpirti. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ ultimatum për të gjithë satanists -.>. Unë janë të armatosur nga Zoti për të vrarë Satanists, por shumë gjëra tuaj përkasin djallit: Fakti që ju jeni i ri? është ngadalësuar: zemërimin e Perëndisë mbi ju! pastaj të hequr të gjitha gjurmët e djallit në ju! Satani nuk është shaka. Satani është një uzurpator i familjes mbretërore tonë dhe ne nuk mund të jetë më skllevër të gënjeshtrave të tij! Një në mua: Fryma e Shenjtë është më e madhe se çdo gjë. Unë jam i lumtur: Unë e kam fituar tashmë! ipse venena bibas! I kanë bërë gabim të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Fryma e Shenjtë që në mua është: me të njëjtën frymë: bush djegien e Moisiut, që nuk mund të kontrollohet, që nuk mund të jetë e qëndrueshme :: Satanists shkolluar dhe: bashkëpunëtorët e tyre NWO, nuk kanë shpresë Vetëm Zoti dhe lorenzojhwh "ReiUnius mund të vrasin .. por çdo vrasje është një krim i "tradhëti të lartë"! kundër mbretërisë sime, kushdo që vret nga sot (27-06-2010) ai do të duhet të vdesë për Frymën e Shenjtë që në mua: kryengritësit me: juridike të sheriatit, Satanists sionism: dhe bashkëpunëtorët e tyre kanë asnjë shpresë kundër meje, për 3rdWWnuclear? jam shpresa e fundit! ipse venena bibas! kam bërë të keqen të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ satanik sheriatin zionist [★: PAX ♰]. Lumturia! Unë kam: pushtetin për të realizuar ëndrrën tuaj të dashurisë! Së shpejti ju do të jetë me Satanin tuaj! From: ferr: mijëra e miqve tuaj ju them: Ejani tek unë, në zjarr që nuk shuhet, në dëshpërim absolut Gjoni 8,44 thotë: "ju jeni i babait tuaj: djallin dhe ju doni të bëni: dëshirat dhe veprat e atit tuaj . Ai është vrasës dhe një gënjeshtar nga: fillimi dhe nuk qëndrojnë në të vërtetën, pse, nuk ka të vërtetë në atë kur ai qëndron flet për atë se pse ai është një vrasës gënjeshtar, ati i gënjeshtrave ".?. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ satanik sheriatin zionist [★: PAX ♰]. Lumturia! ju jeni gonna vdes ankthi aksidentet sëmundjeve tumorale fatkeqësi për ata që kanë në web: të gjitha format e seksit; horror, Satanizmi, METAL, vulgariteti. Unë jam "ReiUnius" në emrin e Jezusit: I thuaj që, sëmundja e parë e rrezikshme, që do të të cilit të menduarit e tyre mendoj? është vet e cila me të marrë: që çon në vdekje! keni dashur: një mallkim? Bie mbi atë! Pini helmet tuaja të bëra nga vetë: Amen. ✙ Halleluja ✙ ♥. ♔ përkushtim në zemër të gjithë racës njerëzore. ipse venena bibas! Unë kam bërë të keqen për të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

janë të gjitha mallkimet: e bëra nga Perëndia për të mbrojtur këtë ministri? Aleluja!: Këto janë komente që janë të frikshme për ju? Por ju do të lexoni të keq: tani! saucers fluturuese jane prototipa! Alienet jane modifikuar gjenetikisht, që i kanë dhënë një trup të demonëve: kjo është një harengë e kuqe të "ndriçuar" që na distracts nga problemet reale. Stop: horror porno, bankar drejtë e zoti .. është në përgatitjen: 3 ° WWnuclear! sepse FMN-ja nuk mund të jetë, rënia nga: i luftës, pse, kjo është natyra e tij për rigjenerimin e saj. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Shumë këtu kanë marrë tashmë larg: shuar: papërshtatshëm tyre video! Dhe ju? Unë kam profetizuar kundër teje, në emër të Jezusit, për të mbrojtur fëmijët që janë këtu. doni të vazhdojnë të shkojnë keq e më keq? Ju mund të luftojë me Perëndinë? Tani unë dua t'ju takoj për një lutje universale dhe e përhershme të gjithë ju, për: i mirë i botës: çdo e hënë e jetës tuaj, nga 20 deri në 21 unë do të jem me ju, në besim, në malin e Ullinjve: përgjithmonë ! pa marrë parasysh fenë apo ateizmin tuaj, lorenzojhwh është ende pranë jush! dikush lexon këtë ekzorcizëm Shën Benediktin për: lutje pestë shekull për lirinë e merr: ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Zoti e bekoftë dhe ju ndihmon! Kryengritësit do të dënohet në qoftë se nuk largohen nga youtube dhe internetit: videos jo të përshtatshme për fëmijët. Në emër të Jezusit: të kam urdhëruar, për çdo shpirt: mashtrim xhelozi familja shtrembërim depresioni prostitucionin sëmundjes shurdh memec frika krenaria antikrishti skllavëria verbëri: shkoni! GO! Terrori merr posedimin e: bijtë e errësirës në gjithë njerëzimin. Aleluja. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Ju jeni Satanist? ju jeni një skandal për fëmijët? lorenzojhwh: në: emri i Jezusit, vendosi se youtube nuk është e mirë për shëndetin tuaj: ik! ju mund të mbështeteni ata që kanë vdekur tashmë këtu? doni të besoni në gënjeshtra e djallit? të gjithë e dinë se ai është një gënjeshtar! Ju anulojë kanali juaj i keq? Ose youtube juaj të mbetet në turpin tuaj të përjetshme si një gur varri? Gjaku i Jezusit mbi ju për të ruajtur ose shkatërruar. Sa njerëz keni parë që janë sakrifikuar për të djallit? Nga: këto viktima, çfarë keni ngrënë ipse venena bibas?! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Në emër të Jezusit: Unë kam urdhëruar: shkatërrimin e videos të këqija, në youtube dhe të gjitha web .. Rebelët? ata do t'i nënshtrohet shkatërrimit. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

[Xhehenemi: Mt.18.8, 5,22, 5,30,] me siguri, ferri është filloi në tokë, kur një mbyllet veten deri në egoizëm dhe refuzon: dashurinë e Perëndisë. kështu është se fillon: procesin e vetë-shkatërrimit të saj: ndjenjë e fajit: urrejtja dhuna, poshtërimi. që ju të merrni për të fyejnë të tjerët, dhe të shkelin lirinë e tyre të fesë. Ferri është një mundësi ekstreme e lirisë njerëzore, ajo shkatërron çdo dhe të gjitha, përpjekjet e bëra nga Perëndia për të shpëtuar një nga krijesat e tij. lol. 2/3 e njerëzimit? do të përfundojnë në ferr! Aleluja!! [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

[Xhehenemi: Mt.18.8, 5,22, 5,30,] qesh djalli dhe falë. duke ditur se pak mbetet për atë ende nga jetesës. Satani është gjithashtu, çifut bankier i FMN-së, që Laughing ende për 11-09! ata janë të pasur kënaqësi për ju akoma. pse, ju jeni po vdes e drejtë e zoti bankare! JHWH "të jetë i njohur në tokë dhe në mesin e të gjitha Kombeve, para syve tanë. Hakmarrja juaj për gjakun e shërbëtorëve të tu në fund të ngrihen për ju: JHWH: vajtimin e të burgosurve, me fuqinë e dorës suaj i Plotfuqishëm. Ju kurseni ata që janë të ishin të destinuar për të vdekur! "✙ ♥. ♔ Mirë se vini në LIVE im! ♥. ♔ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

sa Satanists Fytyra, bankierë, politikanë dhe shkolluar unë duhet të vrasin përsëri, para se të konsiderohet Libri [Për gjithë njerëzimit]. për të gjithë ata që kanë: duart e tyre të ngjyrosur me gjak të pafajshëm? ju jeni vrasës, si "bashkëpunëtorë"? Për gjakun e Jezusit në kryq: Viktima pafajshëm përsosur, unë me qëllim për ju: një plagë e magji e keqe: "Ju keni shenjën e Kainit, në trupin tuaj mallkuar dhe në shpirtin tuaj" Në fakt, shpirti juaj është i vdekur, kolaps në shpirtin tuaj. Aleluja!! ju do të keni një murtajën parazitare, një gjemb i dhimbshëm në argjinaturës tuaj mishi! deri sa ju nuk do të jetë një kufomë. Amen. Aleluja! CSPB CSSMLNDSMDVR SNSMVSMQLIVBpax "" Pini helmet tuaja të bëra nga vetë

për emrin çmuar dhe Gjaku i Jezusit nga Betlemi: 1. shkoni në këmbët e Kryqit të Qengjit të pafajshëm, të gjithë ju "shkolluar". 2. ik Satana! shkoni në ferr! 3. mbi ju dhe mbi çdo gjë është e juaja:, kanceri leukimi dhe të gjitha sëmundjet e ferrit. Amen! Aleluja!! 4. , infektimi mani, shtypja mbi ju dhe tuajat. Amen. Aleluja!! 5. Zemërimi i Zotit është mbi ju: ai është një barrë e padurueshme. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

"Pini helmet tuaja të bëra nga vetë". I thyen në: emrin e Jezu çdo me: Kalaja, e principatë, pushtet, dominimit, të okult energjisë, shoqëritë sekrete, të shërbimeve sekrete, banka e drejtë e zoti, e Freemasons, në pritje, UFO, Satanizmi, Spa, FMN, NWO, punë Net, të gjuhës, të subkoshiencës porn,, horror Satana ik! Unë urdhëroj në emër të Jezusit për të gjithë: demonët e ferrit agresionit kundër teje dhe kundër të gjitha bashkëpunëtorët tuaj. Amen. Aleluja. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

[Psalmi 67] Zoti të lindë dhe armiqtë e Tij të jenë të shpërndara dhe të ikin para Tij ata: që e urrejnë atë. Si: tymi zhduket? ju shpërndarë ato! Si qiri shkrihet para zjarrit? Pra, vdesin të pabesët përpara Perëndisë. gëzohen në vend është i drejtë: do të gëzohet shumë përpara Perëndisë dhe këndoj nga gëzimi. Në emrin e Jezusit, unë kam detyrimit tani :: këmbët e kryqit, të gjithë të gjallë, të sistemit diellor. Kam derdh: gjakun e Jezusit: "Qengji Innocent" mbi të gjitha. Çdo e keqe do të marrin punishment.AMEN e tij të menjëhershme. Aleluja. ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Në dorë të Zotit: është një kupë e mbushur me shitës droge verës. Ai derdh! deri të shkrirë: ata duhet të vënë me tërë të pabesët e dheut! Amen. Aleluja ". Zbulesa 1.5." Po, amen. Unë jam Alfa dhe Omega, thotë Zoti. "Ai që ishte, është, dhe se do të: i Plotfuqishëm!" Wooow! ✙ ♥. ♔ MIRESEVINI në LIVE im! Amen. Aleluja. ipse venena bibas! Unë kam bërë të keqen për të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

gjithashtu një formë e karnavaleve, që do të përfshijë si një karakter për të përfaqësuar, ka përgjegjësinë e vet, nëse ai është i keq. por një simbol fetar, është diçka shumë më e fortë. Ju jeni duke bërë reklama për Satanin. dhe këtu,: ka shumë fëmijë që mendojnë se kjo është një lojë. ndërsa, ajo mund të bëhet diçka shumë të rrezikshme e të cilave, ju bëni veten përgjegjës. gjithashtu agnostican (dru) djeg. jo vetëm djeg idhujtarinë simbolit kashtë). Nëse Zbulesa thotë se, një kokërr prej të fjalës oriz mikro chip]? ju nuk do të hyjë në: qiellin! por ju keni shumë më tepër se një kokërr rice.ipse bibas venena! Unë kam bërë të keqen për të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

1 [Psalm17 dua JHWH fuqinë time]: toka u drodh dhe u shfaq shtratin e detit. Për frymën e tërbimit tuaj nga goja e tij erdhi një zjarr që të konsumon: ai fluturoi qymyr. glared në: ta me shigjetat e tij! Sepse JHWH save: njerëzit të përulur. Me ju, unë mund të thyejnë çdo pengesë. Me Perëndinë tim, unë mund të shkallë muret. një kupë qiellore e kufomave, kam lënë pas meje! (Psalm110). keni trajnuar duart e mia për betejë, armët e mia të zgjas: një hark të bronze.ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

2 [Psalm17 dua JHWH fuqinë time]: Ju keni vënë mua në krye të Kombeve. Një popull që nuk e dinë, ata kanë shërbyer mua. për të dëgjuar mua? bind menjëherë mua! Të huajt u përpoq: favor im, rrethuar me kunj burra të huaj dhe të dalë duke u dridhur nga vendet e tyre fshihen. Në emër të Jezusit: Rendi në Shpirtin tim të jetë: deri në fund të botës: therja e satanists me: sheriatit dhe sionizmi me: Terrori merr posedimin e bijve të errësirës: në të gjithë njerëzimin. Aleluja!! ik satana! ipse venena bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Konceptimi Mary Immaculate THA: Lutuni, fëmijët e mi, një vigjilencë e vazhdueshme e lutjes. Pick up kryqin tuaj dhe ndiqni Mua. Unë kam humbur mbrapa dhe me radhë nëpër tokë tuaj bërtet për ju, duke lypur që ju të dëgjoni këshillën prej Qiellit. Dhe unë them këtë për ju, për shumë prej jush janë dëgjuar babai i të gjithë gënjeshtarë, o Satan. Bota juaj është bërë një shesh lojrash për Satanin dhe agjentët e tij, për mëkatin është bërë një mënyrë e jetës mbi earth.ipse bibas venena! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Sure, Perëndia i do të gjithë fëmijët e tij. Por ju jeni një fëmijë i djallit dhe kur me vdekjen tuaj të përgjakshme do të përfundojë jetën tuaj fucking. Ajo do të më në fund mëshirë për ju do të përfundojë. Në fakt, në Luka 19.27 - Jezusi thotë: Dhe ata armiq të mi, të cilët nuk duan mua për mbretin e tyre, të sjellë këtu, dhe i vritni përpara meje "Aleluja! Ipse venena bibas kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që! rrëzuan kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Zbulesa e Shën Gjonit thotë: "ata që marrin: shënojë (666 ose chip mikro) do të kenë për të pirë: kupën e Perëndisë". Ne po flasim për diçka që është: 1. madhësinë e një kokërr të orizit 2. padukshëm për shkak se ajo është vënë në: trupi. Por, shikuar në ty, e sheh: spektaklin e karnaval të një qyteti të tërë. Ju dhe ky joker e djallit, ju jeni të dy çikë probleme serioze psikologjike: kam: ilaçin e duhur për ju, zjarri i Sodomës! Amen! Aleluja!! ipse venena bibas! I kanë bërë gabim të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Kam profetizuar për ty fatkeqësinë, në emër të Jezusit. Amen Aleluja. Tani shkoni tek vdes ose hequr fëlliqësinë tuaj që është në jetën tuaj. Unë kam miq ateistë në listat e mi, pse unë kam dashuri dhe respekt për ta: ata janë të ndershëm me dinjitet pozitive. por ju jeni të ndyrë. Ju nuk do të mund të kapërcejë, testin e zjarrit! Ju hiqni këtë faqe blasfemuese, tani. Ju nuk do të shohin 2013! jeta juaj është në rrezik. Unë komandë në emër të Jezusit: shkatërrimi i të gjitha Satanizmi, Sheriati sionism. ipse venena bibas! Unë kam bërë të keqen për të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

të gjithë: të botës. Satanists e të gjitha listave tuaja? : Mjeku është quajtur: ato! shejtani-eshte-homoseksual. Zoti ka programuar mua për të fituar.
Unë kam: ilaçin e duhur për ju, zjarri i Sodomës! Amen! Aleluja!! ipse venena bibas! Unë kam bërë të keqen për të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

satanik ju jeni për të dëgjuar ata përçartje dhe ngrit në qiell përmes muzikës elektronike të programuar të rreme mbi dhe pa pushim (rekord thyer) dhe ju dhe përdorimi Illuminati shenjat e njëjta baphomet dhe adhurojnë lucifier njëjtë. ju duhet të jetë pak më i sinqertë kur ju telefononi o: thers i çmendur, unë do të thotë me të vërtetë, sidomos me gjërat që ju bëjnë në errësirë? Dhe kur ju mendoni se askush nuk mund të shihni ju? cjap alpeve dhi mali ju prishur. Ju do të qëndrojë në gjykimin e ju vetë? babai im, Perëndia e ka mposhtur tashmë atin tuaj: satana djalli, në kryq mbi 2000 vjet më parë. ju adhuroni parazitare kështu që një humbës të vërtetë. Si i çmendur është kjo? "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë". Luteni BASHKU ME MUA

[Lojë fundi: emri i Jezusit: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27] Aleluja!! Edhe një fëmijë mund t'ju them: "Ju shkoni të fortë, si një shpirt i mallkuar!" Të gjitha fortesat ishin prishur! nëse ende në këmbë? Sepse është se ata vrasin secili apo është në 3rdWWnuclear për fajin e rënies së FMN-së me të gjitha therjes së të gjithë njerëzimit. 666 FMN CIA "sinagogë e satana" -> gënjeshtra dhe shpifje dhe vulgariteti janë gjuha e djallit, atit tënd! Në këtë planet, askush nuk mund të jetojnë: pa qenë në marrëveshje: Sipas Ligjeve të Natyrës: Unë di të gjitha: armiqtë e Zotit do të vdesin! ipse Venena Bibas! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që kalojnë çaj rrëzuan ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel Peres] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "pi helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ♰ ★ Rei Unius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mahdi: dmth: mbretëria e Palestinës. JU lutemi së bashku për mua: nëse youtube ka dashuri: për dirt tuaj? Ai do të të dojë!

[Lojë fundi: emri i Jezusit: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27]
 tani satanists apo ateistë, të besojnë Megjithatë, ju duhet vetëm këtë jetë për të "shijuar" = lol. por ju nuk duken të lumtur. lol. të gjithë së bashku të shkojnë në një protestë masive: kundër bankare drejtë e zoti. kjo nuk është një kërkesë: për konvertimin tuaj: jo! Por, ju mund të vazhdojë të bëjë derr përsëri! Ok? Ipse venena bibas! I kanë bërë gabim të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

Teoria e evolucionit? një përrallë e 150 vjet, që Darvini tha se ai nuk mund të punojë, pse nuk u gjetën të fosileve tranzicion. por ndriçuar kanë transformuar në ideologjinë e NWO, të financave ndërkombëtare hebreje, pra në një krim ideologjik: kjo është, dëshmi kundër lol Perëndisë. ndërsa ajo është kundër logjikës, sepse Perëndia është i përjetshëm. ipse venena bibas!

2.[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. ne ju falenderojmë. [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Për shkatërrimin e këtyre kriminelëve? ne ju falenderojmë. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. Amen, unë po ju them, se kjo askush nuk do arratisjes dënimin e WWnuclear 3 .. Mos qaj, paqen e paqes dhe të sigurisë, KUR NUK KA NUK KA paqes dhe sigurisë. NO MAN DO Ndërtimi: paqe pa Perëndinë e tij. Ju jeni destinuar për ferr! [PAX ♰ ★] kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE Techel Peres] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ReiUnius Mbreti i Izraelit, Mehdiut "Ju jeni të gjithë humbur! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. ajo eshte CIA (i Satanists vërteta), do të thotë se sakrifica e njeriut për të shejtanit janë 100.000 çdo vit. për të kontrolluar dhe dominuar, institucionet dhe feve. Por, me metafizikës sime të inteligjencës spekulative: Unë e di, të cilët janë 200,000 çdo vit, sakrifica e njeriut për të Satanit. , Satanizmi Frankmasoneria si bankare drejtë e zoti? janë themeli (fshehur), e institucioneve tona perëndimore. Ju jeni destinuar për ferr! [PAX ♰ ★] kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [MENE Techel Peres] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ReiUnius mbretit të Izraelit, Mehdiu "Ju kanë humbur të gjitha ! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi


 Nëse është e vërtetë krim e drejtë e zoti? Pastaj të gjithë pjesa tjetër, është e vërtetë! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju janë të humbur të gjitha! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. bastards: i shkolluar bijtë e qenve! nëse ju nuk e mbrojnë krishterimin nga ato 4 Gay, të cilët janë tani në Vatikan, të atyre që janë thënë, "Human natyra është pozitive." në mënyrë që modernistët bëjnë një mallkim biblik dhe 1900 vjet te Krishterimit (një tjetër nga kryeveprat e tua masonike). Well, natyrisht, edhe ju do të bëhet një muslimanët: gjithashtu! nuk është për atë, që ju keni punuar? Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

MrLEONEXIII THA: Nuk ka asnjë dëshmi që organizatat: secret me: masonike-satanike, ndërmarrë, madje edhe sot, ritual sakrificë njerëzore, si një element për të mbajtur një konspiracion të plotë të heshtjes? - Përgjigje->. ajo eshte CIA (i Satanists vërteta), do të thotë se sakrifica e njeriut për të shejtanit janë 100.000 çdo vit. për të kontrolluar dhe dominuar, institucionet dhe feve. Por, me metafizikës sime të inteligjencës spekulative: Unë e di, të cilët janë 200,000 çdo vit, sakrifica e njeriut për të Satanit. , Satanizmi Frankmasoneria si bankare drejtë e zoti? janë themeli (fshehur), e institucioneve tona perëndimore. Nëse është e vërtetë krim e drejtë e zoti? Pastaj të gjithë pjesa tjetër, është e vërtetë! Ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"


♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. bastards: i shkolluar bijtë e qenve! nuk është Satanizmi, që ju keni planifikuar të bëni për të fituar: një fitore. sepse Perëndia ka vendosur të bllokojë / stop keq dominimin tuaj botërore. Islami do të fitojë: Megjithatë, në qoftë se ju nuk do të kandidojë shpejtë për cover.You janë të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. bastards: i shkolluar bijtë e qenve! Ju nuk Yif të kthyer / nuk jep me mua: e krishterimin e vërtetë, se ju keni korruptuar! dhe unë jap përsëri tek ju Judaizmi e vërtetë: ato evoluar për kohët moderne! midis 50 vjet? ne të gjithë do të jetë muslimanë! Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

Idiot 123serio "tha: të gjithë ju urren humbës dhe tani të gjithë e urren jetën tuaj fe të ulët unë jam një laik i thjeshtë, unë jam, nuk ka fe biblike Izraeli Izraeli biblik është ndjenjë është e të gjitha gjërave Izrael-Përgjigje->..!?! nuk ka nevojë për gjendjen e tij, për të jetuar. [çifut tempull është i fortë më shumë] Por ajo është Izraeli i YHWH, Kjo është populli im çifut: vëllezërit e mi, me drejtësi dhe dashuri, unë do të çojë të gjithë Judenjtë, në të feja e vërtetë e Moisiut, dhe unë do të sjellë të gjithë Judenjtë, në të vërtetë shalom i Moisiut: lavdinë e Perëndisë, që unë do të sjellë në të gjithë popujt e botës, që nuk ka një precedent në historinë e njerëzimit: Unë jam I ReiUnius:.. [?! Nëse ndokush nuk e bëj plagjiaturë e Google Translator Mund të shkruani edhe më të mirë]! Universal Brotherhood Unë jam Dhjetë Porositë e Moisiut, domethënë ligji natyror Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për Xhehennem [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ To botë> [telefonatë të dëshpëruar]:. Lobi hebre ka qenë i zgjuar, me paratë dhe Masoneria ka korruptuar fenë e krishterë, dhe për të marrë kontrollin e shoqërive të krishtera: të mirë! Tani, tani: Islami është e pandalshme! Hebrenjtë? Ju jeni të gjithë të vdekur! Nëse ju nuk krijoi një moral të ri perëndimor, nëpërmjet ReiUnius, që është mbreti i Izraelit? Ju, gjithashtu çifutët, ju gjithashtu do të bëhen të gjithë muslimanët, si të gjithë ne natyrisht! Toka që Islami fiton? është kapur përgjithmonë! Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

Amen, amen, unë po ju them, se kjo askush nuk do arratisjes dënimin e WWnuclear 3 .. Mos qaj, paqen e paqes dhe të sigurisë, KUR NUK KA NUK KA paqes dhe sigurisë. NO MAN DO Ndërtimi: paqe pa Perëndinë e tij. Ju jeni destinuar për ferr! [PAX ♰ ★] kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE Techel Peres] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ReiUnius Mbreti i Izraelit, Mahdi

ToaArgon94 THA: të gjitha Satanists edhe ateistë vrasësit, hajdutët, gënjeshtarët, kurorëshkelës, dhe idhujtarët, homoseksualëve, biseksualëve dhe transseksualët do të digjen në ferr për gjithë përjetësinë nëse ata pendohen. Amen! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★] kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE Techel Peres] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ReiUnius Mbreti i Izraelit Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Korea Irani Arabia Saudite Somalia Jemen Maldivet Mauritania Afganistani Butani Kina Laos Uzbekistan Pakistan Turkmenistan Eritrea Komoret Çeçenia Iraku Katari Egjipt Algjeria Azerbairgian India Myanmar Vietnam Libya Nigeria Oman Kuvajti Brunei Sudan Taxhikistani Tanzania Turqi United Arab Marok Kuba Xhibuti Jordan Sri Lanka Siri Tunizia Biellorussia Etiopia Bahrain Bangladesh Indonezia Kenia Kirgistan palestinezët: ju persekutuar martirët e krishterë, i cili thonë të: "vëllazërinë universale: dashuria barazi" Në këtë mënyrë, ju pranoni të jetë Satani. Kjo ministri është politik i ReiUnius? ju do të dëmtojë! Amen! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★] kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE Techel Peres] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" nga ReiUnius Mbreti i Izraelit Mahdi

Unë jam Rei Unius. Rei Unius është legjitimiteti i çdo autoritet: si politik dhe se shpirtërore. kjo është arsyeja pse: kam filluar të vrasë 500 milionë njerëz! këto janë viktima e mia: gjatë tërë kohëzgjatjes së sundimin tim mbi tokë. Që këta kriminelë janë ilegalisht, vetëm në mënyrë të paligjshme, ata kanë marrë pushtetin politik apo shpirtëror. ato janë jashtë e ndjenjat e mia: dmth ato janë të paligjshme: Rei unius: është vëllazëri universale, Rei unius: Metafizika është humaniste personalistic: Rei unius: është ligj natyror, dmth imazhin dhe ngjashmërinë e Perëndisë: Njeriu; Rei unius: Njerëzit e këqija mund të çojë në fajit dhe çmenduri, dhe në vdekje për të. Amen! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

Corea del Nord Irani Arabia Saudita Somalia Afganistani Maldive Jemen Mauritania Laos Uzbekistan Eritrea Buthan Cina Pakistan Turkmenistan Isole Comore Iraku Quatar Cecenia Egitto Vietnam Libia Mianmar Azerbairgian Algjeri Indi Nigeria Oman Brunei Sudan Kuvajti Tagikistan Emirati Arabi uniti Tanzani Turchia Gibuti Marocco Kuba Giordania Sri Lanka Siria Biellorussia Tunizia Etiopia Bangladesh Palestinesi Bahrain Indonesia Kirghizistan Kenia. Amen! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

Fjalës Çdo vit 160.000 krishterët janë martirizuar vrarë nga urrejtja për Krishtin]: Këto janë 50 Më Kriminelët komb në botë: 1. Koreja e Veriut, 2. Iran, 3. Arabia Saudite, 4. Somalia, 5. Jemen, 6. Maldivet, 7. Mauritania; 8. Afganistan, 9. Butani, 10. Kinë, 11. Laos, 12. Uzbekistan, 13. Pakistan, 14. Turkmenistani, 15. Eritrea, 16. Komoret, 17. Çeçeni, 18. Irak, 19. Katari; 20. Egjipt, 21. Algjeri, 22. Azerbairgian; 23. Indi, 24. Myanmar, 25. Libia, 26. Nigeria; 27. Oman; 28. Kuvajt, 29. Brunei; 30. Sudan, 31. Taxhikistani; 32. Tanzani, 33. Turqi, 34. Emiratet e Bashkuara Arabe; 35. Marok, 36. Kuba, 37. Xhibuti; 38. Jordan; 39. Sri Lanka, 40. Siria; 41. Tunizia; 42. Biellorussia; 43. Palestinezët; 44. Bahrain; 45. Bangladesh, 46. Etiopi; 47. Indonezi, 48. Kirgistan, 49. Kenia, 50. Vietnam. Betohem për Perëndinë e gjallë: në emër të Jezusit: gjaku i dëshmorëve do të merret fryma ty. Kam ardhur për të rrëmbejë shpirtin tënd: "Ju së shpejti do të zbresin në ferr!" "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

XXXxThemessiahxXXX THA: Ju jeni një nazist Promovimi spastrimin etnik fetare. -PËRGJIGJE-> Ka disa të vërteta në atë që ju them, në fakt, ndërsa miku im "discepolobenedetto", është përgatitur për të filluar një kishë për të ngritur dhe të vdekurit. Ai ka besim për të bërë këtë. Problemi im është si unë mund të bëj ditë: 500 milionë e kriminelëve, ata i: FMN NWO, masonët, shkolluar, satanike, Sheriati Zionist: të gjitha racist. Por, unë mendoj se Çifutët të mirë, janë shumë më tepër: Kjo besoj të gjithë njerëzit janë të mira, unë besoj se vetëm udhëheqësit e kanë tradhtuar. Nëse nuk është e keqe në të gjithë njerëzit? Sepse nuk janë vetëm që është e keqe Disa mësues si ju! ju: i shkolluar, nuk do të merrni: mashtrim tuaj penale, për të ngatërruar hebrenjtë me cionistëve! Ju kanë bërë tashmë shumë dëm në tërë raca njerëzore me krimin absolute: e drejtë e zoti dhe korporatat amerikane bankare: Unë tani kam një informacion për ju për "të marrë të dalë nga topat e mi!"

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ muslimanët -.> Se si ata mund të bisedoni me mua? Muslimanët e kanë tradhtuar të gjithë shenjtërinë e Islamit, sepse ajo ishte vetëm Mohammed parë për të tradhtuar. Sheriati ligji është tani një krim ndonjëherë kundër njerëzimit. në fakt, është parimi se kjo fe është shndërruar në një ideologji, për të pushtuar botën? por kjo është Satanizmi. të jetë një kriminel: kjo është një nënshtrim i dhunshëm plan: një diktaturë. Damn, vrasësit, hajdutët, raciste dhe të padrejtë, e fanatikë injorantë gomarët. Mallkimi është mbi ty, dhe për fëmijët tuaj, e keqja nuk do të largohen: nga ju: ai është fati juaj.

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Hebrenjtë->. feja juaj ka qenë i korruptuar, tërësisht, nga skribët dhe farisenjtë, të cilët kanë ardhur nga Babilonia me Talmudit, ajo fsheh shenjat e fshehura të asaj që etërit tuaj në fshehtësi betohen Marduk: të jetë Satanists, kjo është
janë përpunuar, CABAL dhe Golemit. shkolluar ata, kanë dhënë një trup, demonët alienet, jotja është racizmi më i keq dhe Satanizmi, për fushën e racës njerëzore. Ju jeni më keq se muslmani. Satanizmi juaj është e përsosur, nuk mund të tejkalohet, ju keni bërë gjithmonë e keqe, të popujve të krishterë, të cilët ishin të detyruar të marrin masa mbrojtëse kundër jush. vrasësit, e matrapazëve, peshkaqenë të kredisë bankare drejtë e zoti. Ju kanë kthyer këtë planet në paradhomë e ferrit

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Christian->. Protestante-♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @>. është një gjë e neveritshme, të mendojnë se kushdo që nuk kanë të njëjtin interpretim të Biblës apo të Kishës, ai mund të jetë një heretik. Të gjithë ata që e njohin Jezusin si: njeri i vërtetë, dhe kjo është edhe Perëndi të vërtetë, ata kanë të drejtë të thërrasë veten të krishterë dhe kanë të drejtë për të mos u akuzuar për të qenë idhujtarë. Kjo botë është vlerë, për shkak se ata janë të krishterë, që thith. Ata lejuan që Fytyra dhe lobi hebre, me Satanizmi e tyre ideologjike dhe praktike, të FMN-World Order, mori kontrollin e Perëndimit. Nëse drita është errësirë, dhe kripë, nuk shije tepër kur ajo është dëshpëruar për gjendjen tonë?

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ toWorld: -.> Shpallja UNIVERSAL: Duke marrë shënime: e historisë së njerëzimit. Urdhëroi: ne dhe Fryma e Shenjtë - në të gjithë botën-1. nuk ka njeri i përkushtuar për të besimit (fesë) tani mund të duhet të përfshihen në politikë: kurrë! 2. Askush nuk i përkasin masonëve apo sekretit tjetër shoqëron: A është kalbur menjëherë nga zyra dhe zyra publike dhe është në proces penal. 3. Ne kemi hequr të gjitha shoqëritë sekrete. Ky dekret ka efekt të menjëhershëm, për gjithë njerëzimin: Ata mund të dëmtohen dhe qëlluar për vdekje, për ne Ata janë të gjithë fajtorë: Këto ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Pini helmet tuaja të bëra nga vetë ✙ MENE Techel Peres ✙ lojë fund në emër të Jezusit "Ju jeni të gjitha humbur "Luke19.27; ★ ReiUnius nga:! ♰ ♥ mbreti ♥ Izrael: & Mehdiu

Psalmi 11: 14 Ki mëshirë për mua, o Zot, ju shikoni mjerimin tim, puna e armiqve të mi, ju heq mua nga dyert e vdekjes, 15. ata mund të shpallin lavdinë tuaj, gëzohemi në shpëtimin tuaj jashtë qytetit të Sionit. 16 njerëz të zhyten edhe më thellë në gropë të cilat ata gërmuar, të rrjetit që kanë shtrirë këmbët e tyre merr kapur. ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Pini helmet tuaja të bëra nga vetë ✙ MENE TECHEL Peres ✙ lojë fund në emër të Jezusit: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27; nga ★ ReiUnius ♰ ♥ mbreti ♥ ♥ Mehdiu Izraeli

Psalmi 11:17. Prania e Zotit, ka drejtësi për të pabesët ra në rrjetë, puna e duarve të tij. 18. kthehen pabesët në ferr, të gjitha kombet që harrojnë Perëndinë. 19. Për të varfërit nuk do të harrohet, shpresa e dobëtit nuk do të jenë të pakënaqur. ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Pini helmet tuaja të bëra nga vetë ✙ MENE TECHEL Peres ✙ lojë fund në emër të Jezusit: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27; nga ★ ReiUnius ♰ ♥ mbreti ♥ ♥ Mehdiu Izraeli

Psalmi 11: 20 Çohu, o Zot, jo njeriu të ta kalojë: para jush njerëzit janë gjykuar. 21. Plotësoni ata me frikë, o Zot, i njeh njerëzit që janë vdekjeprurëse. ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Pini helmet tuaja të bëra nga vetë ✙ MENE TECHEL Peres ✙ lojë fund në emër të Jezusit: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27; nga ★ ReiUnius ♰ ♥ mbreti ♥ ♥ Mehdiu Izraeli

INDIA: Forcat policore indiane për të heshtur motrat e Nënë Terezës. Ata janë të akuzuar për rrëmbimin dhe shndërrimin e fëmijëve. Hedh poshtë akuzat, fëmijët u rikthyen tek murgeshat. Parivar Sangh organizon nesër një demonstratë kundër murgeshave dhe "trafikimit të fëmijëve" të tyre. Pasiguria edhe në Karnataka, ku disa kisha Pentecostal u mbyllën, ndërsa në gjendje të mirë me documents.For shkatërrimi i këtyre kriminelëve? ne ju falenderojmë. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

[Muslimanët si Satanit dhe ligjin kundër blasfemisë]. Pakistan: protesta në mbarë botën për dënimit me vdekje të Azisë Bibi. Bërtiti Ali Dayan Hasan - Ajo është përdorur sidomos kundër grupeve që vuajnë diskriminimin me: sociale dhe politike. "Sadik Masih, një i afërm i familjes, thotë:" Azia është i pafajshëm. Fshatarët janë duke marrë një gjakmarrjes personale. "Intoleranca, Dhuna ndaj Grave, dhe Mungesa e respektit, të drejtat e njeriut thotë në botë, ka shumë raste të ngjashme, iranian që Sakineh. Historia e 37 vjeçarit Bibi pakistanez Azi, i cili u dënua me vdekje me varje për blasfemi , nuk ndryshon nga homologu i tij iranian, numri i njerëzve të mobilizuar rreth botës në favor të saj.

Enciklikën "Humanum gjini" i SSLeo XIII: vs Frankmasoneria, -> raca njerëzore, pasi që, për zili e Luciferin ecur larg, pa fat prej Zotit Krijuesit dhe Dhënësi, gjëra të mbinatyrshme, e ndarë në dy fusha të ndryshme dhe në mesin e armiqtë e tyre; prej tyre, një luftë pa pushim: për triumfin e së vërtetës dhe mirësisë, e tjetër: për të gjithë që është në kundërshtim me virtytit dhe së vërtetës. E para është mbretëria e Perëndisë në tokë ... tjetër është mbretëria e Satanit, dhe janë nën popullit të saj domain madhështor, ... refuzojnë të binden ligjit të përjetshme dhe hyjnore dhe të përpiqemi për të marrë qëllimet e tyre, pavarësisht nga Perëndia dhe kundër Perëndisë shpesh këto dy fusha, si dy qytete, me ligjet e kundërta, do të, në skajet e kundërta, [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

INDIA. Orissa: vrasjen e të krishterët për të ndaluar zhvillimin dhe dinjitetin e fisit dhe Dalits: Një bisedime sociologu ekspertëve, shkaqet e dhunës e ankuesve kundër të krishterëve konvertimin në krishterim, edukimi dhe emancipimi lejojë Tribalëve dhe Dalits, në skllavëri. Hindu fondamentalizmi pengon kërkimin për drejtësi më të madhe, dhe transformime sociale që po ndodhin. Për shkatërrimin e këtyre kriminelëve? ne ju falenderojmë. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

Orissa: mijëra refugjatëve dhe viktimave të reja, masakrën e të krishterëve vazhdon. Të paktën 10 mijë njerëz. kërkuar ndihmë. në strehimore, too. kërkojnë strehim. në pyjet për t'i shpëtuar dhunës nga fondamentalistët hindu. Sipas "burimeve të besueshme", të paraqitura nga një aktivist i krishterë, nuk do të ishte "të paktën 100 vdekje." Për shkatërrimin e këtyre kriminelëve? ne ju falenderojmë. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"

INDIA: Orissa: nuk ka paqe për të krishterët edhe në kampet e refugjatëve. Edhe në kampet, besimtarët gjejnë fondamentalistët të cilët detyronin ata për të kthyer në hinduizëm. Priftërinjtë kërcënuar gjithashtu dhe abuzuar. Orissa: gjashtë më shumë kisha djegur, e qindra shtëpive të shkatërruara. Fshatrat Gjithnjë e më shumë të krishterë vuajnë nga plaçkitjes dhe zjarre, ndërsa policia ka mbetur joaktiv. Besnik janë kërcënuar me vdekje nëse është praktikë cristianesimo.lol. por, për qeverinë e Orissa, situata ishte "nën kontroll".

Orissa: makth satanike e Indisë: themeluar mbi një gënjeshtër e rimishërimit, që është themeli i Hinduizmit, që është racizmi pamëshirshme kundër klasave të ulëta dhe inferiorë femra. Anti-krishterë fobi (që me shkëlqimin e saj e minon të gjitha këto gënjeshtra) orkestruar nga qeveria në Nju Delhi nga hindu & "VHP". Për shkatërrimin e këtyre kriminelëve? ne ju falenderojmë. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰


♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @:. Hindusët dhe myslimanët & komunistët dhe Izrael->. Padis ju për të qenë kështu: kriminelët ideologjike dhe praktike, urrejtje dhe zili juaj është burimi i gjithë të këqijave dhe racist. Kjo valë e vrasës tuaj? I refuzuar urrejtjen tuaj dhe racizmin tuaj: në emër të Perëndisë të Mëshirshmit dhe të shenjtë. Kush ju jep: leje për të vrarë, vjedh, poshtërojë të krishterët? Ju keni hapur gojën e ferrit nën këmbët tuaja! Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @:. Hindusët dhe myslimanët & komunistët->. Fytyra e këtij persekutimi, planifikuar masive dhe të organizuar nga qeveritë: në kurriz të krishterëve të pafajshëm. Rrëmbimin dhe përdhunimin e vajzave krishtere, etj .. ne shikojmë pafuqishme, shkatërrimin e vestiges fundit: kjo të jetë në fjalët e Shenjtëria e Tij Benedikti XVI, "mbeturinat e fundit, të Kishave Lindore, të cilat kanë bërë aq shumë për pasurimin shpirtëror të njerëzimit, papritmas, nuk ka një për të ngritur zërin tuaj! "-PËRGJIGJE-> është Satanizmi e muslimanëve, para ardhjes së këtij shkumës mallkuar të muslimanëve, i cili përdhosi shenjtërinë e Islamit tim.

[Tregtisë Christian skllav mes Sudanit dhe Arabia Saudite] Duke vranë prindërit e krishterë në Sudan, fëmijët bëhen skllevër në Arabinë Saudite. Ku fundamentalistët, që janë operuar nga qeveria sudaneze, kanë kërkuar për vrasje, gjatë masës, në Kartum, të Kardinali Kryepeshkop: Gebriel Zubeir Wako.You janë të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰[Për informacion, në qoftë se, ju lutemi së bashku për mua] allarm []: janë sipas fjalës të mëdha] bankierët me: ndriçuar nga FMN-NWO dhe drejtë e zoti bankave, të cilët duhet të hetuar dhe arrestuar me: Globalist dhe miqtë e tyre, si George Soros. Ju goditi gjarpër në kokë pak? pastaj gjithë trupi i tij i madh dhe i gjatë i kukullave politike: ata do të jenë të gjithë liruar nga kontrolli i tyre. shpejt, unë do të ulet mbi fronin tim në Jeruzalem! në të vërtetë: të gjithë njerëzit do të kuptojnë, se ne jemi në buzë të një shkëmb! [♰ ★] "amen", u tha: në emër të Jezusit. I ka bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqi [MENE TECHEL Peres] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra me veten." Ju kanë humbur të gjitha "Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. . Amen @ botë: + Youtube-> Unë jam si Noeut që shpëtoi jetën e të gjithë: lizards të meta, i shkolluar), e krokodilat meta, Sheriati) akrepash meta, cionistët), gjarpërinjtë (kategoritë disa Satanists dhe Fytyra), etj Kështu, ndërsa , si "Rei unius," Unë kurrë nuk do të përdorë në asnjë formë të dhunës politike. Megjithatë, siç lorenzojhwh, në një mënyrë të mbinatyrshme, unë kam marrë nga Zoti, si në një dhuratë: vdekjen e 500 milionë kriminelëve: për të liruar të gjithë të varfërve në mbarë botën. Nëse ju jeni një rebel kundër Perëndisë për jetë bashkëpunëtor, me heshtjen tuaj të krimit absolute të FMN-NWO: atëherë ju nuk do të jetë i habitur në qoftë se ke filluar të ndihen ndryshe: "amen", u tha: në emër të Jezusit [♰ ★] Unë ka bërë të gabuar për të gjitha atyre kriminelëve që përmbysi kryqi [MENE TECHEL Peres] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga ju vetë. ne bast se do të jetë i vdekur në vitin 2013? ju nuk do të jetë i gjallë në vitin 2014 për të thënë" ti gabim! "

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 03:07 Por ai, kur e panë farisenjtë shumë dhe saducenj po vinin për t'u pagëzuar tek ai, u tha atyre: "Ju pjellë nepërkash, i cili ju ka mësuar t'i shpëtuar zemërimit që po vjen?
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:13 "Por mjerë ju, o skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ata mbyllur në mbretërinë e qiejve para njerëzve, sepse nuk ka të ardhurat ju, as ata le të hyjë në të cilët janë duke u përpjekur për të hyrë në .
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:14 [Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ata gllabërojnë shtëpitë e te vejave dhe bëjnë lutje të gjata për të treguar off, kështu që ju do të merrni dënimin më të madh.]

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:15 Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ju jeni të udhëtojnë me detin dhe dheun për të bërë një prozelit, dhe kur e keni kryer, ju bëjë atë dy herë si një fëmijë i ferrit se ju.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:16: "Mjerë ju, udhëheqës të verbër, që thoni: Nëse dikush betohet për tempullin, kjo nuk ka rëndësi, por nëse ju betohet për arin e tempullit, është i obliguar.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:17 Ju marrë dhe të verbër! Çfarë është më i madh: ari apo tempulli që e shenjtëron arin?
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:18 Dhe nëse dikush, ju thoni, betohet për altarin, kjo nuk ka rëndësi, por betohet për ofertën që është më lart, është e nevojshme.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:19 Blind! Çfarë është më e madhe: dhurata apo altari që e shenjtëron ofertën?
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:20 Kush, pra, që betohet për altarin, betohet për të dhe gjithçka që është mbi;

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:21 dhe ai që betohet për tempullin betohet për të dhe për atë që banon;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:22 dhe ai që betohet për qiellin, betohet për fronin e Perëndisë dhe për atë që është ulur në.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:23 Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ju paguani të dhjetën e koprës dhe të barit dhe qimnon, dhe kanë lënë pas dore gjërat më të rëndësishme të ligjit e drejtësisë, mëshirës, ​​dhe besim. Këto janë gjëra që nevojiten për të bërë, pa lënë pas dore të tjerat.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:24 Ju udhëheqës të verbër, që sitni mushkonjën dhe kapërdini devenë.

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:25 Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ata pastroni të jashtmen e kupës dhe pjatë, por brenda janë plot me grabitje dhe teprime.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:26 Farise i verbër! Pastro më parë përbrenda kupën dhe pjatë, në mënyrë që jashtë do të bëhet i pastër.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:27 Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ju u ngjani varreve të zbardhur, të cilat me të vërtetë duken bukur jashtë, por brenda janë plot eshtra të vdekurish dhe gjithfarë papastërtish.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:28 Kështu edhe ju nga jashtë u paraqiteni njerëzve të drejtë atyre, por përbrenda jeni plot hipokrizi dhe paudhësi.

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mjerë Mateu 23:29 deri në ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ju ndërtuar për varrezat e profetëve dhe zbukuroni varret e të drejtëve
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:30 dhe thonë: "Nëse kemi jetuar në kohën e etërve tanë, ne nuk do të jetë bashkëpunëtorët në derdhjen e gjakut e profetëve!"
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:31 Kështu ju dëshmoni kundër vetes suaj të jenë bijtë e atyre që vranë profetët.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:32 dhe e mbushi edhe masën e etërve tuaj!
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 23:33 O gjarpërinj, ju pjellë nepërkash, si për t'i shpëtuar gjykimit të Gehenas?


---------------------------
Se il tuo Pastore jo riesce një perdonare i tuoi peccati, tu appartieni ad una falsa Chiesa. ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Giovanni 20,23] a chi rimetterete i peccati: saranno rimessi ea chi jo li rimetterete, resteranno jo rimessi »La Chiesa è:. Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: lol. tutte le altre sono rreme!

Se jo mangi il Corpo di Cristo e jo bevi il suo Sangue Reale, tu appartieni një falsa una Chiesa. ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Giovanni 6,48-58 Gesù disse: «Në verità, në verità vi Dico: se jo mangiate la Carne del FIGLIO dell'uomo e jo bevete il suo Sangue, jo avrete në Voi la vita. [54] Chi mangia la mia Carne e beve il mio Sangue ha la vita Eterna e io lo risusciterò nell'ultimo Giorno. [55] perche la mia Carne è vero cibo e il mio Sangue vera bevanda. [56] Chi mangia la mia Carne e beve il Mio Sangue dimora në mua e në io Lui. [48] ​​Io sono il pane della vita. La Chiesa è: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!

Se la Chiesa Tua insegna che la Bibbia da sola è sufficiente per la salvezza, tu appartieni një falsa una Chiesa.2 Tessalonicesi 2,15] Perciò, Fratelli, shteti saldi e mantenete le tradizioni che avete, apprese così DALLA Nostra parola vijnë DALLA Nostra lettera. La Chiesa è: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!

Se la Chiesa Tua zare la "Sola Fede": Porta Salvezza alla, tu appartieni një falsa una Chiesa. Giacomo 2,24 [20] Ma vuoi sapere, o insensato, vijnë la fede senza le opere calore E senza? [21] Abramo, Padre nostro, jo fu forse giustificato per le opere, quando offrì Isacco, suo FIGLIO, sull'altare [24] Vedete che l'Uomo viene giustificato në bazë opere alle e jo soltanto ne fede bazë alla. [26 ] Infatti ardhur il corpo senza lo spirito E morto, così anche la Fede senza le opere è è morta.La Chiesa: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!
Se la Tua Chiesa jo chiama Maria: "Beata" e "Madre di Dio", tu appartieni një falsa una Chiesa ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1,41-48 [43] Një debbo che che la Madre del mio. Signore venga një mua? [48] ​​perche ha guardato l'umiltà della sua serva. D'ORA në POI tutte le generazioni mi chiameranno e beata.La Chiesa: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!


Se la Tua Chiesa jo chiama Maria, Madre dei credenti, tu appartieni një falsa una Chiesa. ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Giovanni 19,26 [27] POI disse al discepolo: «Ecco la Madre Tua!». E da Quel momento il discepolo la prese Nella sua casa. Apocalisse 12,17] Allora il Drago si infuriò contro la donna e se ne Ando një Guerra larg contro il Resto della sua discendenza, contro quelli che osservano i comandamenti di Dio e sono në possesso di della testimonianza Gesù.

Se la Chiesa Tua insegna che il Battesimo jo è essenziale per la salvezza, tu appartieni një falsa una Chiesa.1Pietro 3,21. La Chiesa è: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!

Se la Tua Chiesa jo ha sacerdoti e vescovi, tu appartieni një falsa una Chiesa. Apocalisse 5,10 Tito 1,7
Se il tuo Pastore jo parla Nella persona di Cristo stesso, tu appartieni një falsa una Chiesa. ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 10,16
La Chiesa è: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!


Se la Tua Chiesa jo è infallibile, tu appartieni një falsa una Chiesa.
Matteo 16,18-20
Se la Chiesa Tua negativ, che obbedire, all'autorità terrena della Chiesa perche è necessario per la Salvezza, tu appartieni një falsa una Chiesa.
Romani 13,1-2
Se la Chiesa Tua insegna che le Opere di Bene jo sono necessarie per la salvezza, tu appartieni një falsa una Chiesa. Matteo 25,31-46
La Chiesa è: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!


Se la Chiesa Tua insegna che peccato ogni è lo stesso, uguale, Tu appartieni një falsa una Chiesa. 1 ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Giovanni 5,16
Se il Mondo intero jo odia la Chiesa Tua, tu appartieni një Chiesa una sbagliata. Matteo 10,16-25
La Chiesa è: Una, Santa, Cattolica, Apostolica, Romana, Ortodossa, Protestate, Celeste: tutte le altre sono rreme!

Çdo formë e Satanizmi: Cili është parazitare si farë e keqe rritet shumë shpejt, dhe pastaj shpejt digjen si kashtë. Të gjitha sakrificat, lufta dëshpëruar: për mbijetesë, e brezave të mëparshëm, ata mundën të gjithë: në jetën e një Satanist ", se ai nuk ka lënë pasardhës nuk do të transferojë për dhuratën e çmuar të jetës, që ai ka pasur. Infeksioni keqe:? gjithçka është në Satanizmi është kalimtare grabitja ideologjikisht penale një sukses të shkëlqyer prej kashte, e cila përfundon në flakën e një përjetësie të dëshpërimit MENE Techel Peres ♚] PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN ♰ ReiUnius Mehdiu mbreti i Izraelit!..
AH! AH! AH! AH! AH! AH! AH! Fëmijët e mallkuar e djallit: Satanists islamistët
Fytyra dhe Cionistët. Unë jam kundër: ju nxitojnë në një ferr të dëshpërimit! Si
rats zjarrtë, djegie ju llokoçis-skuqura e vaj: të vazhdueshme, pa gjetur shpresën
e vdekjes: sepse ju jeni tashmë i vdekur! Amen: pax
-:> "! EIUS: IN: OBITU: NOSTRO: PRESENTIA: MUNIAMUR" [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB
CSSMLNDSMD VRSN
SMVS MQLIVB ♰ "Bevi i tuoi stessi veleni" ♰ ReiUnius Re Israele di.

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:46 E Maria disse: «L'Anima mia magnifica il Signore,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:47 e lo spirito mio esulta në Dio, mio ​​Salvatore,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:48 perche EGLI ha guardato alla bassezza della sua serva. Da ORA në POI tutte le generazioni Beata mi chiameranno,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:49 perche Grandi rri me rehat mi ha fatte il Potente. Santo è il suo Emër;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:50 e la sua Misericordia si estende di generazione në generazione su quelli temono che lo.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:51 EGLI ha operato potentemente con il suo braccio; ha disperso quelli che nei erano superbi pensieri del loro cuore;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:52 ha detronizzato i potenti, e ha innalzato Gli umili;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:53 ha colmato di beni GLI affamati, e ha rimandato një vuote mani i ricchi.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:54 Ha Soccorso Israele, suo servitore, ricordandosi della Misericordia,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca di 1:55 aveva Cui parlato ai nostri padri, Verso Abraamo e verso la sua discendenza per sempre ».
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 1:56 Maria rimase con Elisabetta rreth ERT Mesit; POI se ne tornò a casa sua.

Salmo 110 (109): 7Lungo il cammino si disseta al TORRENTE
e solleva Alta la guaskë. Salmo, 110 (109): 4Il Signore ha giurato: e jo si
pente: "Tu sei sacerdote per sempre al modo di Melchisedek". 5Il Signore è alla
Tua destra, annienterà i ri nel Giorno della sua ira.
6. Giudicherà i popoli:
në Mezzo një cadaveri
ne stritolerà la zhguall su vasta terra.

Salmo 110 (109): 2Lo scettro del tuo potere
stende il Signore da Sion: "Domina në Mezzo nemici Ait tuoi.
3. Një il te principato nel Giorno della Tua Potenza
tra santi splendori; dal Seno dell'aurora,
vijnë rugiada, e io ti ho generato ".
Salmo 110 (109): 1. Di Davide. Salmo.
Oracolo del Signore al mio Signore:
"Siedi alla mia destra, finché io ponga i tuoi nemici
një sgabello dei tuoi piedi ".

♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:19 «C'era un Uomo Ricco, che si vestiva di porpora e di Bisso, e ogni Giorno si divertiva splendidamente;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:20 e c'era un mendicante, chiamato Lazzaro, che stava alla Porta di lui, pieno di ulceri,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:21 bramoso e di sfamarsi con quello che cadeva DALLA tavola del Ricco; e perfino i cani venivano një leccargli le ulceri.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:22 Avvenne che il povero Mori e fu portato dagli Angeli nel Seno di Abraamo; Mori anche il Ricco, e fu sepolto.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:23 E nell'Ades, essendo nei tormenti, alzò GLI occhi e vide da lontano Abraamo, e Lazzaro nel suo Seno;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:24 ed esclamò: "Padre Abraamo, Abbi pietà di mua, e detyrueshme Lazzaro a la intingere Punta del Dito nell'acqua per rinfrescarmi la lingua, e perche sono tormentato në questa fiamma".
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:25 Ma Abraamo disse: "FIGLIO, ricòrdati che tu Nella Tua vita hai ricevuto i tuoi che beni e Lazzaro similmente ricevette i mali; ma ora qui EGLI è consolato, e tu sei tormentato.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:26 Oltre a tutto questo, fra noi e Voi è Posta una grande voragine, perche quelli che vorrebbero passare di qui a jo Voi possano, NE di si la passi da noi ".
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:27 Ed EGLI disse: "Ti Prego, dunque, o Padre, che tu lo mandi a di casa Mio Padre,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:28 perche ho Cinque Fratelli, affinché attesti loro queste rri me rehat, e jo vengano anche questo loro në tormento luogo di ".
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:29 Abraamo disse: "Hanno Mosè ei profeti; ascoltino quelli".
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:30 Ed EGLI: "Jo, Padre Abraamo; ma se qualcuno dai morti va a loro, si ravvedranno".
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Luca 16:31 Abraamo rispose: "Se jo ascoltano Mosè ei profeti, jo si lasceranno persuadere neppure se uno dei morti risuscita" ».
2Tessalonicesi 02:09 La venuta di quell'empio avrà luogo, per l'azione efficace di Satana, con ogni sorta di opere potenti, di segni e di prodigi bugiardi,
2Tessalonicesi 02:10 con ogni TIPO d'inganno e d'iniquità a di quelli che danno periscono perche jo hanno aperto il cuore all'amore della verità per essere salvati.
2Tessalonicesi 02:11 Perciò Dio manda loro una Potenza d'errore perche credano menzogna alla;
2Tessalonicesi 02:12 affinché tutti quelli che jo hanno creduto alla verità ma si sono compiaciuti nell'iniquità, siano giudicati.


Dio, il Signore ha detto Nella Juaj parola:
Deuteronomio 29:28 Le rri me rehat occulte appartengono al SIGNORE nostro Dio, ma le
rri me rehat rivelate sono per noi e per i nostri FIGLI per sempre, mettiamo perche në
pratica tutte le parole di questa Legge.
 
harrisgila ka thënë: "Pejgamberi (as) ka raportuar se All-llahu tha:" Unë të krijova tim
Shërbëtorët e fesë së drejtë, por djajtë bëri të humbur ". Profeti
(As) gjithashtu ka thënë: "Çdo fëmijë është i lindur në një shtet të" Fitreh ", pastaj prindërit e tij
bëjnë atë çifut, të krishterë ose zoroastrian, mënyra një kafshë lind një
pasardhës normal. A keni vënë re ndonjë që kanë lindur gjymtuar? "(Mbledhur nga
El-Buhari dhe Muslim). -PËRGJIGJE-> kjo është shejtani! është një kërcënim për paqen: një akt
i terrorizmit absolut! Vetëm Satani mund të them këtë: kurrë nuk do të: Perëndia kurrë nuk do të
thonë se kjo! në këtë mënyrë, edhe Musai apo Jezusi do të ketë një demon! Ju jeni i çmendur!
Ju jeni, kundër të gjitha provat e historisë, jashtë çdo fakt të historisë! këto
besimet tuaja? nuk janë për ju: një e drejtë për të vrarë ata muslimanë që kanë konvertuar
në krishterim. të jetë, edhe ju, gjithashtu, një shejtan i Sheriatit: ju jeni një vrasëse,
duart e tij ngjyrosur me gjak të pafajshëm. ju do të jetë zhytur në ferr: për të vrarë
shërbëtorët e tjerë të Perëndisë, si ju?

Demiahl THA: Stop bërë fantazite shumë mendore rreth Satanit, engjëjve dhe të ndryshme
Perënditë ... Nuk ka asnjë prej se. Feve errësoj mendjet e njerëzve për
shekuj, janë vetëm një kancer që duhet zhdukur. Vetëm atëherë mund të jetojnë në paqe.
- Përgjigje-> 200.000 REAL: sakrifica e njeriut për të Satanit (unë e di dhe them)
100.000 ZYRTARE: sakrifica e njeriut për të Shejtanit (burimi:. FBI)
pse dhe për të cilët: të bëni ju?
Demiahl THA: Smettetela di farvi tante fantasie mentali su satana, Angeli e
divinità varie ... Non esiste nulla di tutto CiO. Le religioni ottenebrano le
MENTI della gente da secoli, sono solo un cancro da estirpare. Solo allora si
potrà vivere serenamente.
- PËRGJIGJE-> 200,000 reali: SACRIFICI UMANI Një SATANA (io kaq & Dico)
100.000 UFFICIALI: SACRIFICI UMANI Një SATANA (Fonte:. FBI)
perche, e per chi: Voi fati li?

---------------------------------------


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Genesi 02:07 Dio il SIGNORE formò l'Uomo DALLA polvere della terra, GLI soffiò nelle narici un Alito Vitale e l'Uomo divenne un'anima vivente.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Giovanni 18:36 Gesù rispose: «Il mio regno jo è di questo Mondo, se il mio regno hendek di questo Mondo, i miei servitori combatterebbero perche io fossi jo dato nelle mani dei Giudei; ma ORA il mio regno jo è di qui ».
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 06:09 Non sapete che gl'ingiusti jo erediteranno il regno di Dio? V'illudete jo, ne fornicatori, ne idolatri, ne adùlteri, ne effeminati, ne sodomiti,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 06:10 ne ladri, ne avari, ne ubriachi, ne oltraggiatori, ne rapinatori erediteranno il regno di Dio.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 06:11 E Tali eravate alcuni di Voi; ma Siete Stati lavati, Siete Stati santificati, Siete Stati giustificati nel Emër del Signore Gesù Cristo e mediante lo Spirito del nostro Dio.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:50 Ora io questo Dico, Fratelli, che Carne e Sangue jo possono ereditare il regno di Dio; ne i corpi che si decompongono possono ereditare l'incorruttibilità.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:51 Ecco, io vi Dico un mistero: jo tutti morremo, ma tutti saremo trasformati,
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:52 në un momento, ne un occhio d'qëlloj, el suono dell'ultima tromba. Perche la tromba squillerà, ei morti risusciteranno incorruttibili, e noi saremo trasformati.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:53 ​​Infatti bisogna che questo corruttibile rivesta incorruttibilità e che questo mortale rivesta immortalità.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:54 Quando POI questo corruttibile avrà rivestito incorruttibilità e questo mortale avrà rivestito immortalità, allora sara adempiuta la parola che è scritta:
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:55 «O morta, dov'è la Tua Vittoria? O morta, dov'è il tuo dardo? »
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:56 Ora il dardo della morta è il peccato, e la forza del peccato è la Legge;
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:57 ma ringraziato sia Dio, che ci da la Vittoria për Mezzo del Signore nostro Gesù Cristo.
♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ 1Corinzi 15:58 Perciò, Fratelli miei carissimi, shteti saldi, incrollabili, sempre abbondanti nell'opera del Signore, sapendo che la vostra fatica jo è VANA nel Signore.
Re: Dokumenti sekret "barbaralee15"
Shko tek blogun tim .. snippits dhe slappits dhe të lexoni gjëra kam thënë në lidhje me gjërat që ju flasin. Unë kam shkruar për të gjitha. Nuk është një gjë këtu nuk e di dhe nuk e kanë shkruar rreth.
Shenjat magjik i CABALA hebre
B'NAI BRITH nuk përfaqëson JUDENJVE
Zbulimi i pjesëve BRITH B'NAI 1 deri 5 (3 TE MBAROJNE ENDE)
Zhardhok HASHOAH, 2009, VËRTETA nuk ka frikë HETIMIT
(Për Holokaustin)
Lëvizje radikale homoseksuale RUN nga hebrenjtë
http://snippits-and-slappits.blogspot.com
IZRAEL, Talmudi në Veprim
Ekspozimi Left shejtanit është prapa
E VËRTETA PËR LKD
Spastrim etnik dhe IZRAEL
Judaizmi është miku i askujt
IZRAEL FILLON TË REKLAMOHUNI vërtetën e tij
Izraeli nuk ka synuar civilëve palestinezë
Protokollet e Sionit kë një abetare
http://snippits-and-slappits.blogspot.com


[Për Mason] ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës .. Inkuizicioni ka qenë kundër Judejve i huadhënësi &
Satanists! ajo nuk i bëri ata të qeshin, por ka bërë vetëm ata më të vendosur: në
fakt, ata kanë shpikur Masoneria dhe përmes kësaj: ata kanë krijuar edhe
demokracia dhe komunizmi. Siç është e qartë: vetëm monarkia dhe Kisha Katolike:
ata ishin një pengesë për pushtetin e tyre pafund të medias, të parave dhe degjenerim.
ndriçuar kanë fituar, por ju nuk qesh shumë. sepse: ju do të vdisni si një
tradhtar kundër Zotit dhe kundër popullit, në datën e planifikuar dhe e ardhshme 3
WWnuclear: [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë, të cilët
Rrëzuan kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS
MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju jeni të humbur të gjitha!" Luke19.27; nga ★:
ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi


Unius Rei është të shkoni nga ana e ndarjes: në unitet e gjithë
Në fakt, unë kam zjarrin në mua e vëllazërisë universale
I dua të gjithë njerëzit. Por unë nuk dua Satanin.
[PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që rrëzuan
ndër ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB
"Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju jeni të humbur të gjitha!" Luke19.27; nga ★:
ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi-------------------------------------------------- -----
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ ArabianRhythm -.> Islami një fe që do të japë drejtësi dhe paqe!? ndoshta, por sot është vdekja e 400 të krishterë të pafajshëm, si çdo ditë! ju janë kriminelët e vërtetë, sepse ju nuk e respektojnë lirinë e fesë. Ju jeni një kancer në botë. të kaluarën 2 vjet, kam mbrojtur muslimanët: kjo është e dokumentuar. Çfarë kam fituar? Asgjë! Të krishterët e pafajshëm, të vazhdojnë, ende, për t'u vrarë në të gjitha kombet muslimane. Ju jeni mallkuar për këtë! Unë vendosa të mos mbrojtur musliman nga cionistëve të madhe, siç kam bërë në të kaluarën. Ju jeni të gjithë duke shkuar mbrapsht shpejt, për të ardhshëm WWnuclear më 3 [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju jeni të humbur të gjitha!" Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Lobi-> hebre. bastards: i shkolluar bijtë e qenve! një vit më parë kam shkruar një artikull: [islam]: iperialismo? "vetëm Idioti i Mbretit të Arabisë Saudite, e nuk e kuptojnë se ka një NWO - Përgjigje-> shkolluar kanë varfëruar njerëzit, me të drejtë e zoti bankar, dhe Libia, Arabia Saudite, etj. 1. japin para për të blerë konvertimet islame. 2. Në Indi, për josh nga vajzat më të pasura Hindu, lëvizja e muslim japin motoēikletat të fuqishme, dhe që ata të marrin shpërblime të holla. ECC ... kjo është në world.ecc. Ky është qëllimi i lobit çifut? shkatërrojë krishterimi për të përhapur Islamin? [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju kanë humbur të gjitha" Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

mio Signore e mio Dio abbatti ardhur bestie, e tutti i tuoi nemici, su tutta la faccia della terra: Amen Aleluja! ti ringrazio nel Emër di Gesù
per questo per tutta l'eternità grazie në eterno nel Gesù Emër di. Aleluja! amen. ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju jeni të gjithë humbur! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

Lobi maledette ebraiche della Frode del crimine e del satanismo Fino alla feccia Voi dovete Bere la Coppa ardente dell'ira di JHWH: ora adesso nel Emër di Gesù amen Aleluja. ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju janë të humbur të gjitha! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. bastards: i shkolluar bijtë e qenve! nëse ju nuk e mbrojnë krishterimin nga ato 4 Gay, të cilët janë tani në Vatikan, të atyre që janë thënë, "Human natyra është pozitive." në mënyrë që modernistët bëjnë një mallkim biblik dhe 1900 vjet te Krishterimit (një tjetër nga kryeveprat e tua masonike). Well, natyrisht, edhe ju do të bëhet një muslimanët: gjithashtu! nuk është për atë, që ju keni punuar? ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju jeni të gjithë humbur! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. nuk është Satanizmi, që ju keni planifikuar të bëni për të fituar: një fitore. sepse Perëndia ka vendosur të bllokojë / stop keq dominimin tuaj botërore. Islami do të fitojë: Megjithatë, në qoftë se ju nuk do të kandidojë shpejtë për cover.You janë të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju janë të humbur të gjitha! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. nëse jo ju të mos u kthye / jepni për mua: së krishterimin e vërtetë, se ju keni korruptuar! dhe unë jap përsëri tek ju Judaizmi e vërtetë: ato evoluar për kohët moderne! midis 50 vjet? ne të gjithë do të jetë muslimanë! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju janë të humbur të gjitha! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

Idiot 123serio "tha:..-Përgjigje-!? Të gjithë ju urren humbës dhe tani të gjithë e urren jetën tuaj fe të ulët unë jam një laik i thjeshtë, unë jam, nuk ka fe Izraeli biblik Izraeli biblik është ndjenja, është të gjitha gjërat që bën Izraeli! nuk kanë nevojë për gjendjen e tij, për të jetuar: [çifut tempull është i fortë më shumë] ju janë të destinuara për Xhehennem [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛.! Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju kanë humbur të gjitha" Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. Por ajo është Izraeli i YHWH, Kjo është populli im çifut: vëllezërit e mi, me drejtësi dhe dashuri, unë do të çojë të gjithë Judenjtë, në fenë e vërtetë të Moisiut, dhe unë do të sjellë të gjithë Judenjtë, të vërtetë e shalom Moisiu: Lavdia e Perëndisë, që unë do të sjell mbi të gjithë popujt e botës, që nuk ka një precedent në historinë e njerëzimit: ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju jeni të gjithë humbur! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ lobi hebre -.>. Unë jam unë ReiUnius: Vëllazëria universale. Unë jam Dhjetë Porositë e Moisiut, domethënë ligji natyror. ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju janë të humbur të gjitha! " Luke19.27; nga ★: ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi


♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ To botërore-[telefonatë të dëshpëruar]:. Lobi hebre ka qenë i zgjuar, me paratë dhe Masoneria ka korruptuar fenë e krishterë, dhe për të marrë kontrollin e shoqërive të krishtera: të mirë! Tani, tani: Islami është e pandalshme! Hebrenjtë? Ju jeni të gjithë të vdekur! Nëse ju nuk krijoi një moral të ri perëndimor, nëpërmjet ReiUnius, që është mbreti i Izraelit? Ju, gjithashtu çifutët, ju gjithashtu do të bëhen të gjithë muslimanët, si të gjithë ne natyrisht! Toka që Islami fiton? është kapur përgjithmonë! ju janë të destinuara për ferr! [PAX ♰ ★ ★ ♰] ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" "Ju janë të humbur të gjitha! " Luke19.27; nga ★:
ReiUnius ♰: King ♥: Izraeli: ♥ Mahdi

================================

160000christianmartyrs.blogspot.com
Psalm 152 of the Mahdi lorenzojhwh king of Israel & Rei unius
@ YHWH - My Father, in Jesus' name, is pure terror to punish all my enemies, that is, you make all the dead that you have promised to me: you has promised.
You oh Holy One, you eliminate all this enormous mass of parasites of Satanists: enlightened, Masons, bankers, politicians, corporations, multinationals, etc. .. In short, all those who do work for the IMF-NWO: in fact, they stifle your servants, friends and children.
Fill these doomed to despair and sheer of pure terror for the hell, "Amen, " say the Holy Spirit. Alleluia, for to meets your people free. yes, in Jesus's name.

╒▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬-╕
││Jerusalem is the Eternal Capital
││of the Jewish People! The City of
││G-d & our King David!
││@at World - Im Mahdì King of
││Israel & ReiUnius: ie the highest
││authority of all political and
││spiritual of all history mankind.
││ I order in the name of Jesus of
││Bethlehem. The ruin of all those
││who have something bad can
││do harm to others in youtube.
││"Amen" is forced to say the Holy
││Spirit of YHWH, against his own
││will. Everyone the bad?
││will be solely responsible
││for his own life, why this ministry
││political and theological of
││universal brotherhood? can not
││be stopped! in my kingdom which
││has already begun? there is not
││a job that Satan can do in all
││world! rebels will be punished!
╘▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬-╛
As You Could allow the symbol of Satanism: that is the six-pointed star: of Rothschild: that is end up on the flag of Israel? You know very well That "there has never Been a star of David!" as a symbol of Israel. Zionism is Anti-Semitic & HATE. Judaism is LOVE. Humanism and the Jews is love: not anti-Semitic.
 Quando la mia sposa Israele, scoprirà quello che io le ho fatto? mi odierà! Diventerà come una vipera! Smetterà di tradire me con gli enlightened, ma, poi come è l'odio di tutte le donne? Poi mi amerà! Oh, si che mi amerà! Infondo, io e Dio, per questa puttanella: Israele? noi ci siamo abituati a portare le corna!
@strompazzif --  perché tu guardi il topolino, ma non riesci a vedere l'elefante, che io ho mostrato a te? Forse scoraggia la abnorme problematica? Ma, il concetto è semplice! La sovranità monetaria (come ogni altra sovranità) è del popolo! Contrariamente, noi siamo le prede di poteri exstranazionali satanici: tutte le migliaia di disfunzioni, sono funzionali a distrarre noi: dal vero obiettivo. Tu non poi invocare, a nessun livello, la moralità in un regime usurocratico e massonico! ma da ingenuo: tu continui ancora a credere nel teatrino della poltica. Ma il problema non è nel corrotto(criminale: cioè anti-costituzionale) politico di turno. Infatti io non vado più a votare .poiché è per la recessione, che è causata unicamente dal sistema del signoraggio bancario(per il costo del denaro pari al 270% del su valore): ie, NWO-FMI, che tutti i popoli sono destinati a sollevarsi, prima o poi, contro i loro falsi Goversi: di lobby ebraiche e massoniche. Ecco che saremo tutti coinvolti nella 3°WWnuclear, in un problema di tale portata, che da solo: si assumerà (ipocritamente), la responsabilità di ogni male. Ma in realtà le immani perdite e distruzioni sono indispensabili, per rigenerare il nuovo ciclo di: FMI. che è il NWO, una dittatura bancaria universale.
@youtube -- quando tu darai a me, una risposta formale, per la cazzata che tu hai fatto, di chiudere: illegalmente: il mio "uniusrei2"? tu vuoi dimostrare agli illuminati, ie, lobby ebraiche della sinagoga di satana(che tu sei), vuoi dimostrare di essere stato perfido, contro di me? Come per dire a me: "scusa lorenzo, ma, anche io ho bisogno di proteggermi il culo?".
@musulmani --  teste di cazzo! smettete di confondere l'Occidente(Europa, USA, ecc..) con i cristiani! Forse che non esiste il signoraggio bancario? Allora, sono sempre i sionisti che fanno finta di essere cristiani O EBREI per creare uno scontro di civiltà. Qui, da noi, sono i massoni e i banchieri(SATANISTI), che hanno rubato la democrazia, i cristiani(5%) non hanno nessun controllo sociale. I cristiani possono essere i vostri alleati, invece, voi dovete smettere, di fare questa persecuzione contro la religione cristiana!  [PAX ♰ ✡ ✡ ♰] ♰ I Have the wrong done to All Those Criminals, who Toppled the cross. ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" ♰ The problem with this is that Mohammed himself was committed to attacking, converting, enslaving or killing anyone who did not adhere to his new religion. This is called imperialism. Furthermore, over 70% of the land currently regarded as Islamic were originally Christian.UniusRei3

Unius Rei King Universal

96 iscritti
15650 visualizzazioni video
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  Your ministry is powerful...but: a times: it INFURIATES ME! lol >;-) Btw, your new background image is "lovely"...>;-)
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  im sorry UniusREI3...I will refrain from posting comments... 4 a bit...ok?
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  1 giorno fa
  Good morning UniusRei3. I can't comment on certain videos. But not always Yesterday, YouTube hasn't approved 7-8 comments of mine. It was no spam, but originals :-) I use the translator rare. He often disfigures the sense. I don't know what I'll think of all. The thing with the real names disturbs. Not personally by myself. But it's a incredible interference with private life. YouTube is a stooges of Google. But who's in fact behind Google? Now I must to work.
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  6 giorni fa
  Hey, buddy! WE NEED YOU! Join [US]! >;-)
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [the stench of sulfur] 666 CIA youtube IMF 322: Synnek1(MrPeteBlood: is youtube master IMF CIA ): has published a comment: 1 hour ago: " WE WILL NEVER FORGET motherfucker! " -- ANSWER --> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! because if you: (satanists freemasonry) were something of true value? you would have conquered the planet, already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big broken ass: they may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT , DIRTY imf 666 ---> YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser because you're gross!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento: 14 minuti fa: IN "JESUS" NAME U WILL PAY! -- ANSWER--> @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size! is too fast the end of the cicadas! we all people in the Kingdom of GOD? we are waiting for your time! LOL. yes! lol. Jesus is came for your Rothshit 666 IMF lal... @HALLELUJAH -- I AM UNIUS REI --> you are afraid! why, everything collapses: in the NWO! mice that remain in the boat: ie, the synagogue of Satan, the IMF? drown! I'm on the bandwagon: the one who won!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  CIA and MOSSAD 666: aliens abduction:? are BROUGHT DOWN THE TWIN TOWERS [09-11-2001] ! @YouTube: Please TERMINATE THE UNIUSREI ACCOUNTS! --ANSWER --> synnek1 the first failed --- lol. idiot you are youtube --> criminal too ... mrpeteblood is synnek1 is youtube master 666 CIA IMF, why racist? no, i am not racist, i am universal brotherhood, you are racist for satan talmud! i am king unius rei: from kingdom of God JHWH I can not be attacked: by someone if he wants to stay alive! my test: that, I'm not a racist? is too easy: I do not believe in races: for we are all sons of Noah. @666 IMF --> you will be punished! because you did beat your boss: IMF Rothschild: that is,you made cry: your Satan!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento 3 minuti fa WE WILL NEVER FORGET MOTHERFUCKER! --ANSWER --> BRAVO BRAVO: SON OF THE DEMONS, AND Sucking: OF HUMAN BLOOD, YOU DO NOT FORGET YOU: why, I will come to torment your soul damned!! BRAVO BRAVO: FIGLIO DEL DEMONIO E SUCCHIATORE DEL SANGUE UMANO: TU NON DIMENTICARE! @ IMF 666 FED ECB: Sharia CIA NWO: freemasonry, Racists Nazis, kkk -> all into the hell! RETRIBUTION: punishment, punishment, chastisement, retribution, castigation, pain rewards reward, award, payoff, retribution, repayment, consideration Judgment retribution, retribution --- this is your retribution --> AMEN ALLELUJAH @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you and your Masonic system of banking seigniorage? you make me shudder! --> 1. adoring fans: of a Canadian boy: 2. "Luke Magnotta" the alleged cannibal: 3. is porn star: of 29 years old, 4. to get torn to pieces: 5. his gay lover, then, 6. have eaten: a body part: 7. and have sent the rest: in schools and offices: to public: in all Canada! 8. now, is in jail in Montreal, in awaiting trial: and 9. every day he receives dozens of messages of love, Solidarity! 10. by his admirers, especially in love: for him: she is a eighteen year old, British student, that: 11. has created a group in: facebook: and quickly gathered: 12). 1400 accessions: first to be censored, 13). but she has become his friend: for, He would: tortured:kittens. 14. all advertising for your Satan 666 IMF Talmud: for to be: all against Jesus Christ: like you
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 Synnek1 ha pubblicato un commento 17 minuti fa [POISON TASTES GREAT] -- ANSWER--> OF COURSE! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @UniusREI3: U poisoning [US] YOU PAY THE IMF! I AM THE IMF AND YOU A FUCKKING PAYMENT! YOU OWE! [I WANT YOUR BLOOD]--ANSWER-- @666 synnek1 --yes! But, I've seen your funeral! but, at outside of a coffin more luxurious than mine? whole: it was not a pretty sight edifying: "do not tell you: your friend and: kindred, they not said: "he was a good boy! in fact, all your ex-girlfriends? came after: and all swearing against you: and cursed against you" yes! So what? it's all because of your Master Masons: the synagogue of Satan! if all we are: forced to pay the IMF! but, for this affront to my royalty? I have already begun to kill: in a supernatural way: 500 million traitors like you all over the world! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano -> Giacinto Auriti: he discovered the crime of banking seigniorage, but he is a saint big: that: the Catholic Church will never have the courage to canonize! seen that: for fear: has hidden: his Saints: ie, 4 children (already canonized earlier) that had been bled: by (some) rabbis Pharisees (crazy): [without the knowledge of the Jewish people that would never allow: this crime] because, the Talmud (secret): says that: non-Jews: (not have human dignity), but they are animals from the human form! and especially Christian children are the lambs to be sacrificed: for expiation of their sins! these fools? are the masters of the IMF: that is, the masters of our lives!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano: and especially, those who: has been: that: he has convinced you, that: the rabbis Pharisees: 666 of the IMF: Illuminati, they are the "true" representatives of the Jewish people? they are only: a sect of Satanists: of Talmud: IMF: and their: owl god: at the Bohemian Grove! their false Star of David: that: is the star of Rothschild: the 666 star, six-pointed: that is on the flag of Israel! we, in the Kingdom of God? we will destroy Israel again: for this blasphemy! e soprattutto chi: e stato: che: ha convinto te: che: i rabbini farisei: i 666 del FMI: Illuminati, loro sono i "veri" rappresentanti del popolo ebraico? loro sono soltanto una setta di satanisti: del FMI: e del loro dio gufo al Bohemian Grove! della loro falsa stella di Davide: che: è la stella di Rothscild: la 666 stella: a sei punte: che è sulla bandiera di Israele! noi del Regno di Dio? noi stiamo per distruggere Israele: per questa blasfemia di nuovo!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @mikeleilmarziano: [who: has did believe, to you that I am not jew? I am jew!] chi ha convinto te: del fatto che io non sono ebreo? AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. YOU PRAY TOGETHER TO ME
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Hillary Clinton - sorry, but I am not yet gone: of the: your gods owl: the Baal god Marduk, of the your: Pharisees rabbis of the IMF: to sell my soul! However, what worries me more than anything else? This is, in particular: "you have prohibited: in publicly, the christian symbols, for spreading, all your masonic symbols and symbols Satanism, and, for do the courses, of witchcraft: in American schools! However, you have erected: a giant: MEMORAH: in front of the" House white ", etc. ... and this: I wonder with apprehension, perhaps: the Menorah for you:  has the same value of your precious satanic symbols?" because for me that I am a Messianic Jew? Menorah and the Cross (as a symbol of resurrection)? have the same value
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you are two wild crazy! these Muslims, in the name of Islam: killed: other Muslims! as, they islamists have respect for you or for us Christians? this is what you want to have: the motivation to make the nuclear world war 3 ° - [the fact] -> Syria, bomb in Damascus, dead: Assad's brother (Shiite) and, dead: Minister of Defense (Shiite). - [From the frying pan into the fire!] -> The attack was claimed by an Islamic rebel group, Liwa al-Islam (Islam's brigade), but at the same time, even the Free Syrian army (the Sunni Salafi) were taken: the responsibility of the action, through: an official spokesperson .. According to a Syrian security source, the bomber was a bodyguard (Sunni): Group leader: close to Assad.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [Hypocrisy lies and distortions] The German Chancellor Angela Merkel said: "The UN approves, the new resolution: urgently by all countries:of the international community to end: to the violation of human rights: in Syria and to forward: the political process. "- ANSWER -> @Mrs. Merkel, 1. not only Assad has admitted the mistakes of his regime; 2. But, ha: also: amended the Constitution: to do him, that: you do not want to do doing, to him, but you want to do, to his opposition: that: about, the democratic rules: they know: only Sharia! Why not: involvement: the political part: unsuccessful (ie, the Shia of Assad): you can only: Do perpetrate the slaughter of all diversity: as you have already done(with NATO) in Iraq and Kosovo: and, of course you suffer: for all this : To be a good Christian woman: with your sister  Hillary Clinton: of course!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [martyrdom Syrian and criminal irresponsibility Western] The United Nations secretary general, Ban Ki-moon, today, has called at Chinese President Hu Jintao in Beijing to support the resolution presented by the West, to the UN Security Council which provides for additional penalties: against: the Syrian regime will be withdrawn if not used heavy weapons: against the opposition. - Answer-> [Question]@ Mr. Ban Ki-moon, and @ Mrs. Hilary Clinton will take you, to take the responsibility for the genocide of Shiites and Christians: that the Sunni, ie, Sharia Salafis infiltrated from Saudi Arabia, will do, of all minorities in the country Syrian? lol. not! So, you given the responsibility, to Erdogan: that: of Armenians, he understand!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @Synnek1, that is always the same spammers of MrPeteBlood : ie faggot of Rothscild: 666 (the great satan: USA) of youtube CIA IMF: synagogue --> You have choked: the blood of Christian martyrs: which are in Eritrea: in containers of iron! Now if you do not do a copy paste  of my articles: about Eritrea(with your friend od Saudi Arabia: ie, the true: small satan): for do the destruction of Israel? I'll do eat, to you, all the money that the CIA, has give to you, in medicine: or drugs!! dickhead! tu hai soffocato il sangue dei martiri cristiani: che sono in Eritrea: nei containers di ferro! se adesso non fai il copia incolla dei miei articoli? ti faccio consumare tutti i soldi della CIA in medicine! testa di cazzo!       


 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  1 secondo fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] 07/31/2012 13:51 VIETNAM Catholic dissident's mother sets herself on fire. Anger and bewilderment of Vietnamese by J.B. An Dang Dang Thi Kim Lieng's self-immolation in front of government offices in the southern province of Bac Lieu. Her daughter Maria Ta Phong Tan, a former policewoman converted to Christianity, is in jail awaiting trial. She faces up to 20 years in prison for propaganda against the state. Human rights activists and bloggers: specious accusations.
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  4 secondi fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] Hanoi (AsiaNews) - The Vietnamese Catholic community is in shock over the death of Dang Thi Kim Lieng, mother of Mary Ta Phong Tan (pictured), a famous dissident in jail awaiting trial who faces up to 20 years in prison. The woman set herself on fire in front of government offices in the southern province of Bac Lieu, to protest against abuses by the prison authorities who hold her daughter, depriving her of basic rights. The mother died from severe wounds inflicted by the flames sparking the reaction of many bloggers in the country, who accuse the Communist Party and government leaders of a policy of repression and of systematically violating the freedom of religion and thought, with trumped-up charges including "spreading propaganda against the state."
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  14 secondi fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] Without saying a word to family and friends, Dang Thi Kim Lieng went to the government offices in the province of Bac Lieu and self-immolated. Activists and lawyers who fight for human rights in Vietnam say that the woman died during her transport to the hospital in Ho Chi Minh City. However, neither police nor the official authorities have commented on the case or confirmed the event. Some relatives report that Dang recently appeared very concerned about the fate of her daughter Maria Ta Phong Tan, locked in a prison in the former Saigon, whom she has not seen since last September, the date of her arrest. The police maintain she is guilty of "subversive activities" and of having written "slander" published online, discrediting the Hanoi government and the Communist Party.
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  40 secondi fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] The hearing in court against Mary Tan, 44, should begin on 7 August and there is a very real possibility she will be sentenced to decades in prison. She is a former police officer well known in Vietnam, because she denounced abuses and distortions of the prison system online (see AsiaNews 17/04/2012 Vietnamese government tries three bloggers for writing about strikes and justice). Her decision to convert to Catholicism also weighs against her, after an adolescence and childhood characterized by continuous "brainwashing" in Communist ideology. However, her encounter with a lawyer and activist for human rights sparked her desire to rediscover the faith that, over time, led her to baptism.
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  51 secondi fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] The Vietnamese government has implemented tight control over religious activities, and Catholics are often victims of violence and abuse, both individuals and entire communities. Among the many examples are the Montagnards in the Central Highlands and the Redemptorist Fathers, in Hanoi and Ho Chi Minh City, whose pastoral commitment is choked with systematic regularity. However, this violence did not prevent them from playing a key role in the spread of Catholicism and the teachings of the Church, especially among the poor and the abandoned (see AsiaNews 05/08/2011 Redemptorists teach Church's social doctrine in Ho Chi Minh City).


===============================
YouTube

YouTube

560969iscritti
68419876visualizzazioni video

 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  26 secondi fa
  07/31/2012 CHINA. People's Daily: government should listen to the people The party's newspaper calls on the country's leaders, especially at the local level, to be more civic minded and listen to people. After Wukan and Shifang, people in Qidong succeed in forcing the authorities to scrap an oil pipeline on environmental grounds. Yet, the regime cannot change its spots. It continues to arrest, a blogger is the latest casualty, and blames the strange death of Li Wangyang (again) on suicide. 07/31/2012 CHINA. Beijing plays up the carrot while still wielding the stick. What happened in Shifang and Wukan could lead people to think that Communist authorities have changed the ways they address the growing number of social protests in China. But they would be wrong. Although the party wants to show that it is close to the people, it is also trying to keep young people away from politics and stop the action of dissidents and human rights activists. Beijing must be careful though.
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  1 minuto fa
  @ Obama - shame on you, these are your Satanists of CIA, who occupied youtube and google for you and your criminal satanic IMF
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  3 minuti fa
  07/31/2012 CHINA Liu Peng: Chinese have "lost faith" in Party ideals:The authoritative Liu Peng, Academic of Social Sciences in Beijing, illustrates the fragility interwoven within the Chinese state, whose ideology is not shared by the majority of the population. To avoid the country's collapse, leaders must pay attention to the beliefs and religions of their subjects. Liu Peng affirms in a masterly way that faith (such as a religious belief, ideology, science) is an essential dimension of each individual, the very foundation that gives us motivation to live . For this reason faith must be free of constraints. Part II of the article "The Achilles heel of Chinese power: religion." 07/31/2012
 • UniusRei9 
  UniusRei9 ha pubblicato un commento 
  4 minuti fa
  I am Unius Rei king of the cornholio.
 • UniusRei9 
  UniusRei9 ha pubblicato un commento 
  5 minuti fa
  NoahTheNephilim Israel rat you shall feel the wrath of my bunghole.
 • UniusRei9 
  UniusRei9 ha pubblicato un commento 
  6 minuti fa
  MarlaMarleen I fuck you long time.
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  7 minuti fa
  Muslim extremists and terrorists taking advantage of Syria's revolution Sources tell AsiaNews that al-Qaeda operatives are in Syria to pursue the jihad. The interests of the Arab League are fuelling the climate of hatred and violence, reducing hope for a lasting diplomatic solution. --- ANSWER--> WHY. THIS CRIMINAL OF ARAB LEAGUE, DO NOT MAKE THEM THE DEMOCRACY, THAT THEY WANT TO DO TO SYRIA TO DO?
 • NoahTheNephilim 
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento 
  35 minuti fa
  MarlaMarleen @uniusrei3@gmail.com @uniusrei3@gmail.com Inviato a: MarlaMarleen
 •  
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  38 secondi fa
  @my JHWH ---> I have stolen the soul of all my enemies! 
  @synnek1 --> if you do not stop to intimidate my German girl friend (ie, my sister in Christ)? I will not speak with you!
  Muslim extremists and terrorists taking advantage of Syria's revolution: Sources tell AsiaNews that al-Qaeda operatives are in Syria to pursue the jihad. The interests of the Arab League are fuelling the climate of hatred and violence, reducing hope for a lasting diplomatic solution.--- ANSWER--> WHY. THIS CRIMINAL OF ARAB LEAGUE, DO NOT MAKE THEM THE DEMOCRACY, THAT THEY WANT TO DO TO SYRIA TO DO?
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  5 minuti fa
  1 hour ago MarlaMarleen published: All my functions are disabled. Suddenly and unexpectedly. Do not know why. Currently: my hands are tied. No subscription, no comments, no Recommendations or anything else ... Nothing. I've informed YouTube and asked for reasons. No person besides me has access for this channel. Last week I got an account warning (?). To my astonished question I got no reply, Dear subscribers, if it get to it: in this way some other user, just let me know. In the past Google: YouTube and his henchman have made​​: impossible actions! Another act in this: laughable spectacle? Exclusion of users: who: Their open flap behind the scenes? - ANSWER -> @ OBAMA -> this is your democracy! @ MarlaMarleen - mit dem Ziel der Trolle: Kriminelle: Satanisten: der CIA wird gemobbt! auf: machen uns müde, demoralisiert! Lage: Spott: uns zu machen! machen: uns: Zeit verschwenden! auf diese Weise: Es ist schon: ein Erfolg für uns, wenn wir nicht drehen zu ihnen: Das Wort!
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  9 minuti fa
  @MarlaMarleen - the objective of the trolls criminals satanists: of the CIA is bulling! to: make us tired, demoralized! able to make us: ridicule! make us waste time! in this way: it is already a success for us, if we do not turn over to them the word! MarlaMarleen -- l'obiettivo dei troll della CIA è quello di: farci stancare, demoralizzare! riuscire a squalificarci! farci perdere tempo! in questo modo: è già un successo per noi, se noi non rivolgiamo più loro la parola!
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  14 minuti fa
  Syria : UN General Assembly vote: Thursday , the Arab resolution , proposed : by the Arab countries : UN members . The document said , again , the call for a political transition : overall, to steady-state Democratic and pluralistic: in Syria: and: we invite all Member States: the United Nations, to support this process , in Additions, similar to Adopt sanctions , Those to ADOPTED: by the Arab League: November 27, 2011 . (ANSA med) - ----------- ANSWER ------- - These are amazing ! this all Arab countries : of the Arab League ! and Why They never make: Them, a political transition: towards a regime : Democratic and pluralistic : for freedom of religion? Because Americans: are all Freemasons: and Satanists : They Are the unpunished for the gallows: I say "swing on the gallows" ?
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  14 minuti fa
  [because the Arab League: is not she the path to democracy? ] Shall you Them, Thus saith the Lord of hosts, God of Israel: Drink and get drunk, vomit and fall and rise no Because of the sword : that: I will send among you . If: They refuse: to take the cup from your hand to drink , you say to them : Thus says the Lord of hosts: Certainly drink! If I start: to punish Its Own: The City That bears: my name, pretend: you go unpunished ? No, you will not REMAIN unpunished, for I will call for a sword upon all the Inhabitants of the earth. Saith the Lord of hosts. Jeremiah 25.27
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  19 minuti fa
  [Saudi Arabia the "little satan", the whore of "big satan: IMF"] Three Terrorists from al-Treimseh Confess to Taking Part in Murders, Terrorism and Abduction. Two terrorists from the town of al-Treimseh in Hama countryside confessed to taking part in a series of murders and acts of terrorism before the army entered the town, while a third terrorist admitted to participating in abducting citizens to demand ransom and killing them afterwards. In confessions broadcast by the Syrian TV on Saturday, terrorist Yousef Abdullah al-Mahmoud said that he was recruited by force along with his brother into the armed group led by Saleh al-Saba'awi. Al-Mahmoud said that he and his brother accompanied al-Saba'awi and six other men attacked two houses, with him breaking one of the houses' doors and shooting at the roof,
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  19 minuti fa
  [Saudi Arabia the "little satan", the whore of "big satan: IMF"] noting that he stayed outside with his brother upon al-Saba'awi's orders while the rest entered the house and shot everyone inside, saying that he only saw a man and a woman but that there were more people inside. He went on to say that they broke into the second house, with him staying outside like the first time and firing at the house, and the rest of the group entered the house and killed anyone inside. In turn, terrorist Ahmad Abdullah al-Mahmoud, the aforementioned brother, corroborated his brother Yousef's story, adding that al-Saba'awi told them that the houses contained army personnel, when in truth there were only civilian men and women who were shot dead by the terrorists.
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  20 minuti fa
  [Saudi Arabia the "little satan", the whore of "big satan: IMF"] For his part, terrorist Zaher al-Tayeh said that he took part in the abduction of a man from al-Safsafiye village along with two others, hijacking the man's car and then interrogating him in an olive field before slitting his throat with a knife. Al-Tayeh also confessed to abducting two others; one from al-Safsafiye and the other from the village of Khneizir, saying that they demanded a ransom of SYP 400,000 for the first one and 200,000 for the second, but their demands weren't met so one of the abductors, a man killed Hussein Dabbas, slit the victims' throats as al-Tayeh watched. Syriaonline -- 16/7/2012
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  31 minuti fa
  MarlaMarleen -- 666 synnek1, and other, 4 spammers trolls of CIA? are always, on this page to prevent the use of democracy: in all internet: so the people can not organize itself democratically against the current regime: Masonic, of banking seigniorage! Therefore, our poverty must be taken: to despair slowly and relentlessly: by all these enemies of the people and democracy: the Freemasons and Satanists! synnek1 is: that: do tease is: against you: on your channel 666 synnek1, ed altri, 4 spammers troll of CIA? sono sempre, su questa pagina: per impedire, l'uso democratico: di internet: affinché, il popolo non possa organizzarsi democraticamente, contro, l'attuale regime: massonico, del signoraggio bancario! pertanto, la nostra povertà: deve essere portata: alla disperazione: lentamente ed inesorabilmente: da tutti questi nemici: del popolo e della democrazia: di massoni e di satanisti! è synnek1: che: fa i dispetti: contro di te: sul tuo canale
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  42 minuti fa
  [proof of God can not be absolute] is because, only love can reach God. in this way, the criminals will be lost: 1. because even the criminals are the motivations for their crimes; 2. because the goodness of God does not become an injury to her justice! [la prova di Dio: non può essere assoluta] è perché, solo l'amore, può raggiungere Dio.. in questo modo, i criminali andranno perduti: 1. perché, anche i criminali trovano le motivazioni ai loro crimini; 2. perché la bontà di Dio: non diventi una offesa alla sua giustizia!
 • MarlaMarleen 
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento 
  1 ora fa
  What have you done with my channel???? Now I'm going to work and in the evening I expect that all my settings are restored!!!!
  http://friendxkinguniusrei.blogspot.com/


TheHardEdged Commento al tuo video: 9 Destroy Evolution Theory giant nephilim humans skeletons
@DolfoDylan Thats true, they were real. In Sardinien you can find their boones. No Joke. They were between 7, 5 meters and 11,5 meter high(tall)
http://www.creationevidence.org/
because: there can be that only one truth? So, this is the truth: "Jesus is risen and you are all on trial!" In fact, the days of Noah, that is, before the flood universal: they were all Nephilim: Giants: ie, that it was a world of giants! but, the crime of religious ideological evolutionism? has need to hide this truth!
poiché: può esistere una sola verità? allora, questa è la verità: "Gesù è risorto e voi tutti siete stati processati! ": infatti, Al tempo di Noè: cioè, prima del diluvio universale: erano tutti Nephilim: giganti: cioè, quello era un mondo di giganti! ma, il crimine di religione ideologica: dell'evoluzionismo? ha bisogno di nascondere questa verità!
@Masons, university professors - you've turned science into an ideology of religion of evolutionism: a monstrous scientistic religion: I will imprison you all, and I condemn all of you to return all salaries of the state that you have stolen!
@massoni; professori universitari -- voi avete trasformato la scienza in una ideologia: in una mostruosa religione scientista: io vi imprigionerò: e io condannerò tutti voi: a restituire tutti gli stipendi che voi avete rubato allo Stato!
@ To all peoples - This Is The hallmark: of the reign of UNIUS Rei: for His kingdom: Because His ministry is: an ministry politic and theology!! for the rationality of metaphysics or natural law! then: no criminal, or, no murderess: Can Remain without His condemnation, but: will run out for will end of die! That is my faith Destroys? He die! is end for racism and for all lies! We No Longer Need to make a killing: of American Citizens (Such as the 11-09) to say That in Iran, there are: nuclear weapons. but: we must tell the truth: "all Muslims deserve to be exterminated!". Because: Sharia is big threat to the survival of mankind. Why: every person who dies? He has the right to know, the reason for His death! that's: why: I'm on this youtube page! Because: I do not want to kill: people in secret!
Satellite Hotbird 6
Posizione 13° est
Frequenza 11.565 Mhz
F.E.C. (Forward Error Connecting) 3/4
Polarizzazione Orizzontale
Symbol Rate 27,5 Ms/S
Sul display appare la sigla TBN ITALIA
[[This is the truth]] [[questa è la verità ]] in my site: fedele.altervista.org/vuota62. html Creation In The 21st Century (TBNE) Program airs on Tuesday evenings, 6:00 pm CDT.and 11:30 p.m.Fridays CDT.Times are subject to change. DVDs of the telecast are now available.Call the museum for more information ( 254-897-3200).Dr Carl Baugh,Director of the Creation Evidence Museum will be hosting the television series on TBN (Trinity Broadcasting Network), entitled "Creation in the 21st Century".The program airs every Tuesday evenings,6:00 pm (CDT),and 11:30 p.m.Fridays (CDT).
http://fedele.altervista.org/vuota62.html
particularly in Africa where they were found: even huge tools. Unfortunately, the biggest obstacle and insurmountable, is not to prove these things, because it are not admit of the archeology official, that the ancients had knowledge, much more in depth about our origins. In the last two centuries has established a form of thinking (scientistic) which tends to absolute materialism, which places man at the center: ecludendo of everything in advance the person of our Creator God • MarlaMarleen 
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento 
  9 ore fa
  Mistake : not Söldner.....Landser:-) A really long day, lots of work, my brain is tired:-)))
 • MarlaMarleen 
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento 
  9 ore fa
  I must confess: I'm hopelessly overtaxed. Who's who? And the ultimate question: why do you do it? I've read infinitely many comments, my head is smoking, Fakes over fakes. Synnek= Söldner, he doesn't speak English. A black sun subscribes to my channel. seems also like a fake. Please what's going on here? We should create a separate channel:-), there we can hew our heads, insult us and explain to be a hero. Incredible whats going on here. You can't always say that a man living in the internet, that he has no real life. We're the mobile generation :-), always available. Now I make myself comfortable on other channels and still write to UniusRei3. sleep well
 • UniusRei3 
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  9 ore fa
  @ all governments --- boys, the system of lies that you've created? it's a trap! that, you say, if finally, we tell everyone the truth among ourselves, for to continue to living? @a tutti i Governi --- ragazzi, il sistema di menzogne che voi avete creato? è una trappola! che, voi dite, se finalmente, ci diciamo tutti la verità: tra di noi, per poter continuare a vivere?

Nessun commento:

Posta un commento

Chiedete ad Israele di costruire il 3° tempio ebraico a Gerusalemme: se ne è capace!!!
CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Questo luogo è sacro, io sto erigendo il Tempio per mio sommo sacerdote ebreo! questo impone la Vostra correttezza, un angelo è preposto alla osservanza del rispetto, della dignità e della verità di tutte queste vostre affermazioni. (la luce contro le tenebre)Nations have lost their sovereignty occult powers, bank seigniorage enlightened, Masons, Satanist are in control of history of people with Council of Foreign Relations, Bilderberg Group, Trilateral Commission!
(the light against darkness) Ask to Israel to build the 3rd Jewish Temple in Jerusalem, if he is capable!CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. This place is sacred, I'm erecting the temple for my High Priest jew! This forces your efficiency, an angel is responsible for the observance of respect, dignity and truth of all these your statements. Yes, I'm scared for you are mortal!

questa NON è una testata giornalistica


==================

https://jewcivilization.blogspot.com/

==================

=================

TEMPLATE SEO CONTENT SEO WRITING =====> TRAFFIC JET

https://jewcivilization.blogspot.com/

PPC Advertising Toolkit Scopri gli strumenti che ti aiuteranno a pianificare, analizzare e migliorare le tue campagne Google Ads

==================

http://submit.shutterstock.com?rid=271517680

==========

http://www.shutterstock.com/g/museo+ebraico+cristiano?rid=271517680

=================

==================

https://jewcivilization.blogspot.com/

==================

http://feeds.feedburner.com/StoriaCiviltEbraico-cristiana

TEMPLATE SEO CONTENT SEO WRITING =====> TRAFFIC JEThttps://jewcivilization.blogspot.com/PPC Advertising Toolkit
Scopri gli strumenti che ti aiuteranno a pianificare, analizzare e migliorare le tue campagne Google Ads


PPC Advertising Toolkit Discover the tools that will help you plan, analyze and improve your Google Ads campaigns
==================
=================

SEMrush

SEMrushhttps://www.shutterstock.com/g/museo ebraico cristiano?rid=271517680&utm_medium=email&utm_source=ctrbreferral-t-link

==================
fedele250660@gmail.com

======

questa NON è una testata giornalistica

Coptic the terrorists are the true interpreters of the Quran

Netanjahu ] non so come noi, noi potremmo stare male il giorno dopo: https://unitedwithisrael.org/act-now-tell-dr-kayed-what-you-think-of-...

questa NON è una testata giornalistica

questa NON è una testata giornalistica

questa NON è una testata giornalistica

Obama moderate terrorist Biden

Obama moderate terrorist Biden
Erdogan jihad sharia Riyadh